JEE-O

Je badkamer in het brons

JEE-O breidt haar meest complete slimline series uit met een bronzen afwerking. Het subtiele en minimalistische ontwerp van de collectie geeft je alle vrijheid om je eigen badkamer te ontwerpen. Wie dit in het echt wil bewonderen kan een bezoek brengen aan de vt wonen & design beurs in oktober. Naast de slimline series zijn hier alle grote designer collecties van het merk te zien. Zo ook de nieuwste cone series by Osiris Hertman en de bloom series by Edward van Vliet.

Wie van brons houdt heeft geluk
De nieuwste toevoeging aan de slimline series is de bronzen afwerking. De serie is nu beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: geborsteld, structuur zwart en brons RVS.

Ontwerp je eigen badkamer
Het toegankelijke design van de slimline series geeft je veel vrijheid voor het ontwerp van je eigen badkamer. Lammert Moerman (Creatief directeur en oprichter JEE-O) vindt de collectie geschikt voor iedere badkamer: “Het is een subtiel en minimalistisch ontwerp waardoor het in iedere badkamer past. Je kunt het combineren met stoere en robuuste items, maar ook met subtiele accessoires”. Met deze serie hoopt Lammert meer mensen de mogelijkheid te geven hun eigen complete design badkamer te creëren.

De meest complete JEE-O serie
De keuze is enorm bij de slimline series. En alles kan in de drie verschillende afwerkingen. Vrijstaande douches en bad mixers, opbouw- en wandkranen, verschillende uitlopen en mixers, wand- en plafond douches, handdouches en accessoires zoals een zeepdispenser, een handdoekenrek en een toiletrolhouder vormen de collectie. De dunwandige baden en waskommen, gemaakt van DADOquartz, maken de slimline series compleet.

Alle grote JEE-O designer series te zien
Dit jaar pakt JEE-O uit op de vt wonen & design beurs. Naast de slimline series presenteert het merk alle grote designer series op de beurs. Te zien zijn de nieuwste cone series by Osiris Hertman, de bloom series by Edward van Vliet, de soho (RAW) series by Grand & Johnson, de flow series by Brian Sironi, en de pure series by Lammert Moerman.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist