GROHE laat zien dat het 3D printen van metaal ervoor gaat zorgen dat consumenten hun eigen, unieke kranen kunnen kopen. Een 3D geprinte kraan kan een uniek item worden dat werkelijk niemand anders heeft. GROHE heeft het voortouw genomen en alvast twee kranen geprint; de GROHE Atrio Icon 3D en de GROHE Allure Brilliant Icon 3D. De fabrikant laat zien dat het 3D printen van ijzer nóg een voordeel met zich meebrengt; hiermee is het mogelijk om kranen te produceren die anders niet mogelijk zijn. Deze modellen zijn strak en futuristisch vormgegeven.

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitairbranche.
Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. Onze kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel om je overal en altijd "Pure Freude an Wasser" te bieden.

GROHE vind je inmiddels in meer dan 130 landen wereldwijd.

Kijk voor meer informatie op https://www.grohe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Grohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist