Axor badkamerkranen

MyEdition

Personalisatie in design en interieur is up-and-coming. Met de kranenserie MyEdition en 15 FinishPlus PVD kleurcoatings speelt AXOR meteen in op deze trend. Door badkamerelementen te personaliseren in materiaal, kleur en vorm, maak je in je badkamer een persoonlijk statement.

MyEdition
Het summum der personaliseerbare kranen is de MyEdition van AXOR. Het strakke en lineaire design van deze kranenserie, ontwikkeld door Phoenix Design, tilt personalisering naar een nieuw niveau: afwerkingsplaatjes in verschillende materialen - van marmer tot hout en zelfs leer - geven elke kraan een andere look.

Creativiteit heerst
Met de FinishPlus PVD-kleurcoatings zijn de mogelijkheden tot personalisatie groot. AXOR maakt het mogelijk om bijna het gehele assortiment uit te laten voeren in één van de 15 metaal kleurcoatings. Elke afwerking geeft je product een heel andere uitstraling. Kies voor een mat resultaat met de ‘brushed’ afwerkingen of een glanzende look met een ‘polished’ coating.

Het aanbod van de AXOR FinishPlus PVD-coatings is variërend van metaalkleuren zoals ‘Brushed Black Chrome’, 'Polished Red Gold’ of ‘Stainless Steel Optic’.

AXOR Signature service
Om tegemoet te komen aan jouw persoonlijke wensen gaat AXOR verder. Voor de meest specifieke personalisatie- en productwensen kun je terecht bij AXOR Signature service. Hiermee is het mogelijk om te kiezen voor afwijkende productafmetingen of bijzondere kleur-, materiaal- en oppervlakteafwerkingen.

Zo kun je bijvoorbeeld jouw AXOR product laten verlengen of verkorten zodat deze perfect in de ruimte past. AXOR denkt met je mee en biedt een oplossing op maat. Daarnaast maak je het nog persoonlijker door jouw product aan te passen, te laten graveren of te verfraaien tot een uniek stukje design. Bijna niets is te gek. Laat jouw gedroomde designs werkelijkheid worden.

Deze maatoplossingen worden gerealiseerd in de werkplaatsen van AXOR in Duitsland. Met nauwkeurig vakmanschap en moderne technologie creëert AXOR Signature service design met een uniek karakter en een eigen persoonlijkheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist