Busch-free@home® flex

opstap naar Smarter Homes

Met de introductie van Busch-free@home® flex maakt Busch-Jaeger Smart Room-besturing gemakkelijker te plannen, flexibel en toekomstbestendig.

De markt voor huisautomatisering groeit nog steeds explosief. Werden in de beginjaren van domotica ‘slechts’ de meest primaire taken in huis overgenomen, hebben we nu wereldwijd en zelfs met onze stem toegang tot complete geluidsinstallaties, huishoudelijke apparatuur en meer. Toch bestaat er bij veel consumenten twijfel om over te stappen naar een volledig Smart Home-systeem. Want is dit wel het juiste moment? Hoe zit het met het implementeren van nieuwe functionaliteiten? En wat als behoeften of situaties veranderen? Busch-free@home® flex neemt bezwaren weg en biedt nieuwe mogelijkheden.

Flexibel inzetbaar
Het geheim van dit nieuwe Smart Room-besturingssysteem zit hem in de inbouwsokkel; met slechts een paar exemplaren zijn namelijk oneindig veel variaties te realiseren. Want niet het relais, maar de afdekking bepaalt de functionaliteit. Zo is letterlijk in een handomdraai elke schakelaar te transformeren tot een slimme schakelaar.

Ook voor installateurs heeft dat voordelen. Consumenten kunnen eenvoudig kennismaken met de wereld van Smarter Homes en zelfs op een later tijdstip hierop overstappen. Bovendien zorgt een vermindering van de inbouwsokkels voor meer flexibiliteit en kleinere voorraden. Ook onderhoud en advies worden vereenvoudigd door het uniforme assortiment met minder opties. Dankzij toegankelijkheid via de voorkant, is het daarnaast mogelijk bij storingen snel te controleren wat er aan de hand is.

Installatie- en bedieningsgemak
De ruimtebedieningsvariant is eenvoudig te integreren door vlakke installatie. Bovendien kan het systeem via bluetooth verbonden worden met een smartphone of tablet en zijn de instellingen van de diverse flexcomponenten stuk voor stuk via de Busch-free@home® APP next in te stellen en in realtime te bedienen. De kwalitatief hoogwaardige lijn is verkrijgbaar in uiteenlopende schakelaardesigns en bestaat uit zes sokkels en diverse sensoren met een timer om verlichting en zonwering automatisch aan te sturen.

Integratie andere merken
Het flex-systeem kan daarnaast – zonder de componenten te vervangen – op elk moment worden uitgebreid. Zo kunnen bewoners door toevoeging van het System Access Point 2.0 eenvoudig verbinding maken met de diverse functies van Busch-free@home®-huisbesturing en zo hun Smart Room opwaarderen naar een Smart Home. Zo zijn Busch-Welcome®-deurcommunicatie, Philips Hue, Alexa, Google, Sonos, Home Connect, Olisto en vele andere toonaangevende systemen te integreren.

Busch-Jaeger
Busch-Jaeger, onderdeel van de ABB Groep, is een innovatieve marktleider voor elektrotechniek in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. De tot de ABB-groep behorende onderneming biedt in Lüdenscheid en Aue (Bad Berleburg) werk aan ca. 1.300 medewerkers. Het productspectrum van de onderneming omvat ruim 6.000 artikelen: van het complete elektrotechnische programma met schakelaars, wandcontactdozen, dimmers en bewegingsmelders via deurcommunicatiesystemen tot aan elektronische high-end-producten voor de gebouwautomatisering binnen Smarter Home en Smarter Building.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Domotica?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist