XTRARM

collectie tv-standaards

Een vloerstandaard voor de tv is de oplossing in ruimtes met veel ramen of schuine wanden. Ook als je flexibel wilt blijven in de plek van je televisie of als je deze eenvoudig in hoogte wilt blijven verstellen, is een tv-standaard een uitkomst. Het Nederlandse merk XTRARM heeft haar collectie tv-standaards verder uitgebreid met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Hierdoor is voor elke interieurstijl nu een passende vloerstandaard te vinden. Extra aandacht is bij deze nieuwe modellen uitgegaan naar de begeleiding van de kabels. Deze worden nagenoeg onzichtbaar via de poot van de standaard naar beneden begeleid.

Kies jij een driepoot, rond, vierkant, zwart, wit, vergrijsd, beukenhout of metaal? In steeds meer interieurs is de vrijstaande televisiestandaard de oplossing bij de inrichting van de zithoek. Bij het (her)inrichten van een woning is de mogelijke plek van de televisie namelijk vaak bepalend voor de opstelling van de zithoek. Met vrijstaande tv-standaards wordt deze beperking weggenomen en kan de zithoek vormgegeven worden zonder compromissen. Een voorwaarde is wel dat de tv-standaard naadloos aansluit bij de stijl van het interieur. Door de uitbreiding van de XTRARM-collectie is de stijl- en kleurkeuze aanzienlijk vergroot.
 
De XTRARM-collectie
Naast een ronde voet - model Arius - lanceert XTRARM nu model Atria met vierkante voet. Atria is verkrijgbaar in het zwart of wit, waarbij de voet afgewerkt is in een fraaie matte poedercoating. De televisiekabels zijn voor een opgeruimd beeld weg te werken in de staande stalen buis. Het populaire Argo Tripod model, welke in het oog springt vanwege het krachtige driepoot ontwerp, is vanaf nu, naast de bestaande beuken uitvoering, ook verkrijgbaar in trendy zwart essen, wit essen of in de uitvoering vergrijsd essen. In de achterste poot bevindt zich handig een gootje, waar de televisiekabel onzichtbaar naar beneden begeleid kan worden. Het moderne Ayta tripod model, welke verkrijgbaar is in zwart/beukenhout, is nu ook verkrijgbaar in zwart/zwart. Voor wie de lengte van de televisie wil accentueren, is de nieuwe verlengde Ayta versie in zwart/zwart een prachtige tv-oplossing. Handig is het grijze vilten planchet dat optioneel op de Ayta standaard geklikt kan worden. Deze biedt plaats aan je afstandsbediening, waardoor je deze altijd bij de hand hebt.
 
XTRARM
Het merk XTRARM is van Nederlandse bodem en combineert kwaliteit, functie en design in zijn collectie televisiebeugels en -standaards. Met 15 jaar ervaring ontwikkelt het bedrijf tv-oplossingen, die de consument nodig heeft. Kwaliteit staat daarbij voorop: door gebruik te maken van duurzame materialen hebben de producten een lange levensduur. Wie kiest voor XTRARM geniet van 5 jaar garantie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist