Je interieur aanpassen

Hoe doe je dat?

Iedereen heeft een eigen smaak. Dit zie je uiteraard terug in je woning. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet om je interieur om te toveren in een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

De vloer
Je perfecte interieur begint natuurlijk bij de vloer. Deze is enorm belangrijk voor de complete uitstraling van je huis. Zie het als het fundament van je inrichting. Er zijn talloze mogelijkheden om een vloer te vinden die bij je smaak past. Ga je voor gemak en onderhoudsvrij? Kies je voor Laminaat, PVC, hout, tapijt? Om de sfeer compleet te maken, kan je de vloer voorzien van een vloerkleed. Dit is niet alleen mooi, maar heeft ook nog eens geluiddempende functie. Dit zijn allemaal keuzes waar een woninginrichter je perfect mee kan helpen.

Raamdecoratie
Licht is enorm bepalend voor de sfeer in huis. Raambekleding speelt hier een grote rol in. Met de juiste raamdecoratie schep je de perfecte sfeer in huis. Deze sfeer kan je bovendien nog aanpassen met de hoeveelheid licht die je binnenlaat. Verdiep je eens in de mogelijke kleuren en prints om zo de raamdecoratie te vinden die bij  je past. Raamdecoratie is niet alleen mooi, maar ook functioneel. In de winter heeft het een isolerende functie, terwijl je in de zomer de zon buiten houdt.

Wandbekleding
Waar bedek je vervolgens je muren mee? Kies je voor een egale kleur of ga je voor behang met fraaie motieven? Het is verstandig hier vooraf goed over na te denken. De belangrijkste vraag is niet wat je op de muur wil, maar op welke muur. De juiste kleur op een zijwand kan je kamer vergroten, terwijl een druk motief op de verste wand de ruimte juist kleiner doet lijken. De interieuradviseurs van Decorette kunnen je er alles over vertellen. Een lik verf op de muur maakt alles al snel een stuk mooier. Als je toch bezig bent met schilderen, neem dan meteen je kozijnen en deuren mee. Zo heb je in een handomdraai een nieuw en fris interieur.

Accessoires en verlichting
Nu de vloeren en wanden naar wens zijn, kunnen de meubels weer op hun plek. Met leuke accessoires en verlichting maak je het plaatje compleet. Een sierkussen, lampen, vazen, fotolijstjes, kandelaars en planten maken van jouw woning je thuis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist