Ethnicraft

de outdoorcollectie wordt groter!

Ethnicraft-designers Alain van Havre en Jacques Deneef zorgen voor een lading nakomelingen die zich graag bij de tijdloze outdoorfamilie voegen. De nieuwe outdoorcollectie wordt gesmaakt met stuk voor stuk unieke en sterke designs die baden in de bekende Ethnicraft-elegantie. Van coffee table tot lounger en footstool met bijpassende kussens speciaal voor buiten, Ethnicraft schrijft met deze uitbreiding (familie)geschiedenis en decoreert er tijdens het nieuwe outdoorseizoen jouw tuin of terras mee. Binnenkort een familie-uitje bij jou thuis?

Ethnicraft keerde vorig jaar haar indoor bestsellers volledig binnenstebuiten en zette ze voortaan ook outdoors. De outdoorcollectie van Ethnicraft is een full package van design eettafels, stoelen en sofa’s uit teak, waar dit jaar nog enkele sterke designs aan worden toegevoegd. De Bok- en Circle-collectie van Ethnicraft-ontwerper Alain van Havre krijgen er van designer Jacques Deneef de Jack-collectie bij, met de footstool, lounger en coffee table uit teak. De footstool en lounger kunnen gekozen worden zonder of met bijpassende kussens in off white of mocha. Met zijn in België geweven bekleding biedt de verstelbare Teak Jack-ligstoel en -voetstuk een strak meubel met een moderne touch. Elk detail is met de grootste zorg vervaardigd om comfort en elegantie te garanderen wanneer je van jouw outdoorspot geniet!

De familie wordt flink uitgebreid met meubelstukken, maar ook de finishing touch mag niet ontbreken. Ethnicraft pakt uit met enkele outdoor kussens voor een knap accent op je buitensetting. De looks van de kussens zijn gebaseerd op enkele van Ethnicrafts populairste indoorontwerpen. De kussens kregen een weerbestendige hoes en een sneldrogende vulling voor een luxueus statement op je terras, tuin of lounge. Zo breng je de bekende indoorstijl van Ethnicraft volledig naar buiten.

Ethnicraft zwichtte in haar beginjaren meteen voor de charmes van teak. En die liefde bleek wederzijds, want teak is een zeer dankbaar materiaal. Teak is met haar duidelijke en unieke nerven getekend voor en door het leven. Het levendige, maar vooral sterke karakter van teak maakt het het ultieme materiaal dat kan opbotsen tegen onstuimige regenbuien of fel zonlicht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tuinmeubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist