HISTOR verf

MY color kleurpaletten op maat

PPG (NYSE: PPG) heeft vandaag aangekondigd dat HISTOR® verf van PPG de gepatenteerde MY color-oplossing heeft gelanceerd waarmee consumenten hun eigen paletten kunnen maken op basis van hun favoriete kleur. Daarnaast kunnen ze zelfklevende kleurtesters gebruiken in plaats van traditionele vloeistoftesters om de kleuren in hun huis te zien.

Na het downloaden van de gratis MY color-app van Google Play of de Apple App Store kunnen consumenten een foto maken van een object of een online gevonden kleur gebruiken. De app matcht de kleur naar de dichtstbijzijnde Histor verf van PPG-tint en biedt een palet van bijpassende en aanvullende kleuren. Consumenten kunnen vervolgens ColorTester A5-vellen bestellen die zijn gecoat met echte verf om het uitproberen van de kleuren te vergemakkelijken.

“Waarom zou je trends laten bepalen welke kleuren je kiest? MY color is gebaseerd op de behoeften van creatieve consumenten die zich laten inspireren door hun eigen favoriete kleuren, of het nu gaat om een mooie vakantiefoto of een nieuwe lipgloss”, zegt Elselien Wijnsouw, marketingmanager PPG, Histor verf van PPG. “Het was het nog nooit zo eenvoudig om deze kleuren in huis te halen als met MY color. U kunt bijpassende kleurencombinaties ontdekken en uw eigen palet samenstellen.”

Elk MY color-palet bestaat uit lichtere neutrale tinten aangevuld met diepere, donkere en meer expressieve kleuren met zowel warme als koele tinten. Het maakt gebruik van een 60-30-10-principe, met hoofdkleuren voor 60% van de ruimte, nuancekleuren voor 30% en een accentkleur voor de laatste 10%.

“Het vinden van de juiste kleur of kleurencombinatie kan lastig zijn, maar MY color geeft zekerheid dat het palet past bij je huis en meubels”, zegt Frans van Rooijen, senior marketingmanager PPG, architectural coatings. “Wat de oplossing uniek maakt, zijn de zelfklevende A5 ColorTester-stalen. U kunt echt zien hoe de kleuren eruitzien zonder dat u een proefstukje op de muur hoeft te verven, waardoor een van de belangrijkste pijnpunten van het kleurkeuzetraject wordt weggenomen.”

PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™
Bij PPG werken we elke dag aan het ontwikkelen en leveren van de verf, coatings en materi-alen waar onze klanten al meer dan 135 jaar op vertrouwen. Met toewijding en creativiteit lossen we de grootste uitdagingen van onze klanten op, en werken we nauw met hen samen om de juiste aanpak te vinden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Pittsburgh, VS, maar wij zijn actief en innoveren in meer dan 75 landen. De gerapporteerde netto omzet bedroeg $13,8 miljard in 2020. We bedienen klanten in de bouwsector, consumentenmarkt, industrie- en transportsector, en reparatie- & vervangingsmarkt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist