Verwarming

Radiatoren, ketels en cv's

Vind stijlen in

Centrale verwarming

Als het buien koud is, zitten we er binnen graag warmpjes bij. Hiervoor wordt meestal cv verwarming gebruikt. Bij deze vorm van verwarming stroomt warmwater door radiatoren stroomt. Het water wordt verwarmd in een centrale verwarmingsketel. De leidingen met warmwater stralen warmte uit. Alleen is het oppervlak zo klein dat je met die verwarming de kamer niet op temperatuur krijgt. Hoe groter het oppervlak dat de verwarming uitstraalt, hoe beter het is. Daarom is de radiator uitgevonden. In elke kamer in kun je een radiator installeren voor de verarming.

Verwarming met design radiatoren

Verwarming is niet alleen nuttig, maar kan ook erg mooi zijn. Sier- of designradiatoren mogen gezien worden. Je verwarming hoef je dus niet altijd weg te stroppen. Er zijn steeds meer fabrikanten die ware kunstwerken als radiatoren afleveren. Op die manier wordt verwarming een genot om naar te kijken. In de badkamer wordt het aangename vaak met het nuttige gecombineerd. In de badkamer wordt voor de verwarming vaak een zogenaamd laddermodel gebruikt, war je tevens je handdoeken aan kunt drogen.

Verwarming installeren door een specialist

Je verwarming kun je altijd het beste laten installeren door een specialist. Deze weet exact wat de capaciteit van de cv ketel en het aantal radiatoren moet zijn om je woning aangenaam te kunnen verwarmen. Op WonenWonen.nl vind je altijd een specialist in de buurt die alles weet over verwarming.