Woningplan

Ontwerp uw eigen interieur

Vind stijlen in

  Op onze website treft u voortaan een aantal unieke en gratis programma's aan voor de inrichting of verbouwing van huis, tuin of bedrijfspand

  Met Woningplan kan direct on line met de muis elke ruimte in en rond het huis exact op maat worden gemaakt en zo'n 7.000 voorwerpen staan ter beschikking voor een volledige interieurstyling van iedere ruimte. Ook schuine of ronde wanden, erkers, nissen of andere aparte vormen zijn eenvoudig te creëren met een klik van de muis. Ook Navigram en Hom3decoratorhier gratis te gebruiken. 

  Maak zelf het ontwerp voor uw huis, tuin of kantoor met Woningplan

  Navigram 3D Roomplanner

  Een duidelijk en overzichtelijk beeld van uw nieuwe huis of tuin in 3D? Via dit unieke 3D programma Navigram krijgt u een zeer overzichtelijk en uniek beeld van de gehele inrichting van uw huis of tuin. Elke ruimte is te vormen en zelfs uw tuin kunt u 3D inrichten. Met dit programma kunt u gemakkelijk uw tekening opslaan, zodat u deze mee kunt nemen naar bijvoorbeeld een woninginrichter of hovenier! Ga snel aan de slag en waan uzelf een echte architect.
  Klik hier om Navigram 3D Roomplanner te starten.

  _________________________________________________________________________________________________________________

  Hom3decorator

  Try Before You By. Het is een bekend probleem: je koopt een mooie bank of 2 leuke fauteuiltjes, maar thuis blijkt niet helemaal te passen. Met Hom3decorator van WonenWonen.nl plaats je het gewenste meubelstuk online in je huiskamer en zie je direct het resultaat. Het meest geweldige aan dit programma is dat je echt met je eigen huiskamer kunt werken door een foto up te loaden.

  Klik hier om Hom3decorator te starten.

  ________________________________________________________________________________________________________________

  Woningplan 2D

  Wil je toch liever gewoon een 2D ontwerptekening maken? Met Woningplan kan direct online met de muis elke ruimte in en rond het huis exact op maat worden gemaakt. Er staan zo'n 7.000 voorwerpen er beschikking voor een volledige inrichting van iedere ruimte. Ook schuine of ronde wanden, erkers, nissen of andere aparte vormen zijn eenvoudig te creëren met een klik van de muis.

  Klik hier om woningplan te starten.