Tafel Tiki

aperitieven 2.0

Een minimalistische, compacte tafel die meteen de juiste toon zet, zowel binnen als buiten? Tiki is hét toonbeeld van flexibiliteit en combineert eens te meer functionaliteit met een zeer praktisch design. En met de Tiki-krukken en Acacia-parasol erbij, creëer je een moment van togetherness om te koesteren. Bijpraten met vrienden tot in de vroege uurtjes was nog nooit zo comfortabel ...

Tiki werd genoemd naar de typische tikibars uit Hawaï die populair waren in de jaren 1940. En dat is geen toeval, want al is de tafel minimalistisch, staat hij voor een rijke levensstijl en een ontspannen moment ver weg van het gewone. Vergeet die traditionele, vaak veel te zware en niet altijd even mooie bartafels. Tiki is een echte sfeermaker die je met zoveel mogelijk mensen wilt delen, en daar klinken we op!

Deze minimalistische set is elegant en strak, en dankzij het inklapbare en stapelbare ontwerp staat hij zowel op het terras, aan het aanrecht binnen en buiten, en bij ongeplande feestjes helemaal op zijn plaats. Tover extra zitplaatsen in een handomdraai! Vrienden springen spontaan binnen? Ontplooi een Tiki tafel en zet er wat Tiki krukjes bij voor een instant togetherness plekje.

Nooit in de weg, altijd bij de hand
Organiseer je een tuinfeestje? Komen de buren langs? Of wil je snel even in de zon zitten voor een aperitiefje? Tiki is de ultieme compacte set voor een zorgeloos cocktailmoment: niet zwaar en moeilijk te verplaatsen, maar licht en makkelijk op te bergen.

De Tiki-tafel is een moderne en duurzame variant van de hoge bartafel. Het strakke, minimalistische ontwerp van Tiki zet meteen de juiste toon, zowel binnen als buiten. Maar wat deze cocktailtafel écht uniek maakt, is zijn inklapbare ontwerp. Je hoeft enkel maar het tafelblad weg te halen en de poten in te klappen om de dansvloer op te gaan.

De eenvoudige krukken bieden het nodige zitcomfort en voldoende steun voor vermoeide voeten. En in tegenstelling tot de meeste andere krukken, kun je Tiki heel gemakkelijk opstapelen en verplaatsen. Zo zie je maar dat elegantie en functionaliteit perfect hand in hand gaan. Dankzij de verschillende maten en kleuren, past Tiki bovendien in elke setting, zowel binnen als buiten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist