ROLF BENZ

sculpturale eettafel

Rolf Benz geeft het begrip dining een nieuwe dimensie. De internationale onderneming uit het Zwarte Woud presenteert een innovatief vormgegeven sculpturale eettafel en een markante eetkamerstoel.

Met Rolf Benz 929 wordt de eettafel een driedimensionaal object. Het tafelblad, naar keuze verkrijgbaar in massiefhout of natuursteen, rust op een geperforeerde metalen zuil. Deze is mat gelakt in umbragrijs of verkeerszwart en geeft de tafel een subtiele transparante uitstraling. In diverse maten leverbaar.

Het Designduo Hoffman & Kayleyss uit Hamburg is ook verantwoordelijk voor het design van de prachtige bijpassende kuipstoelen (Rolf Benz 600). De klassieke kuipstoel krijgt hierdoor een nieuwe look en dankzij het comfortabele kussen dat vastzit aan de stoel, een hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. Uitgevoerd in umbra grijs of antraciet kunststof en naar wens met een vast of draaibaar onderstel uit hout of metaal.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist