Pilat & Pilat

Tafelserie ‘Kodama’

Pilat & Pilat presenteert samen met architect/ontwerper Bart Vos de tafelserie ‘Kodama’ en een stoel, ‘Hitoshi’. ‘Kodama’ is een set tafels in verschillende geometrische vormen: een systeem van zeven los verkrijgbare elementen. Samen vormen ze een vierkant, net als in het Oosterse puzzelspel Tangram. 

PURE EENVOUD, VERRASSEND VEELZIJDIG
De tafels van massief eiken zijn afzonderlijk van elkaar maar ook in allerlei verschillende opstellingen te gebruiken, thuis en in projecten. Bart Vos merkt in zijn werk als architect de behoefte aan flexibiliteit. ‘Tafels zijn vrij statisch in gebruik. ‘Kodama’ is een tafel, maar ook een systeem. De verschillende tafels - driehoeken, een vierkant en een parallellogram - kun je op allerlei manieren samenstellen. Een simpel klemsysteem verbindt de tafels aan elkaar.’
 

VAN TINY HOUSE TOT OP KANTOOR:KODAMA PAST ZICH AAN ELKE WENS EN SITUATIE AAN
Zo is ‘Kodama’ op z’n plek in een kleine keuken, in de werkkamer maar ook als eettafel in een grote villa. En daarmee voldoet het ontwerp aan de groeiende behoefte aan hybride wonen en werken. ‘We werken en leven thuis, en dat vraagt om aanpassing en een dynamisch interieur’, stelt ontwerper Vos. ‘Zo kan ‘Kodama’ het hele jaar door op allerlei plekken in huis dienst doen, om bij gelegenheid samen te smelten tot grote eettafel voor de familie

HITOSHI EETKAMERSTOEL
Tegelijk met Kodama presenteren Bart Vos en Pilat & Pilat ook een stoel, ook uitgevoerd in massief eiken. ‘Hitoshi’ is een helder en strak ontwerp, met een opvallend zitcomfort - ook dankzij het losse kussen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist