Marmeren eettafel

sterk elegant en veelzijdig

De eettafel is een belangrijk onderdeel in het interieur van het huis. Er wordt dagelijks gebruik van gemaakt om aan te eten, samen de dag door te nemen, een spel te spelen of hobbymatig aan te werken. Het is belangrijk dat een eettafel stevig is maar we willen ook graag een stijlvolle tafel. Marmeren eettafels voldoen aan al deze eisen. Ze zijn stijlvol, sterk, en passen in elk interieur.

Echte blikvangers

Een marmeren eettafel is een echte blikvanger in uw interieur. Marmer is bijzonder elegant en geeft uw interieur een zeer luxe uitstraling. Deze tafels worden geproduceerd in allerlei kleuren en uitvoeringen. Heeft uw interieur een industriële look?Dan kunt u kiezen voor een marmeren tafel met een gietijzeren onderstel. Houd u meer van een klassieke look dan zijn er ook diverse marmeren eettafels verkrijgbaar met een houten onderstel. Marmer sluit probleemloos aan bij elk interieur.
 

Marmer in diverse tinten

Marmer is echt niet altijd wit. Integendeel, Marmer is verkrijgbaar in heel veel verschillende tinten. Denk aan zwart marmer voor een moderne stijl of zachtroze marmer voor een meer romantische uitstraling. Het is belangrijk de juiste tint te kiezen zodat uw marmeren eettafel perfect past bij uw interieur. Zorg ervoor dat u kiest voor een eettafel van marmer dat geïmpregneerd is. Door impregnatie wordt de tafel optimaal beschermd tegen vloeistofschade. Bij de betere meubelzaken als Aime Té wordt het impregneren standaard gedaan en krijgt u altijd deskundig advies.

Marmeren eettafel onderhouden

Hoewel marmer heel sterk materiaal is, heeft het wel een hoge krasgevoeligheid. U kunt dus het beste zorgen voor onderzetters voor glazen en mokken. Als u de tafel wil schoonmaken, gebruik dan een reinigingsmiddel dat speciaal voor natuursteen of marmer bedoeld is. Marmer is vooral gevoelig voor bepaalde zuren. Schoonmaken met een sopje met groene zeep is ook prima. Gebruik vooral geen schuursponsjes of schuurmiddel om de marmeren tafel schoon te maken. Dit veroorzaakt namelijk onherroepelijk krassen. Wanneer je een marmeren eettafel goed onderhoudt heeft u er jarenlang plezier van.
 

Andere marmeren tafels

Naast marmeren eettafels is een ruim assortiment aan bijzettafels, salontafels, sidetables en bartafels beschikbaar. In elke vorm die u maar kunt bedenken. Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. Combineer ze naar hartenlust en geef uw interieur een totaal nieuwe en stijlvolle look. Een marmeren sidetable in uw hal of studeerkamer.Of een marmeren bijzettafel met een stoer metalen of houten onderstel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist