Kloostertafels

Passend in ieder huis

Tafels vormen het absolute middelpunt van ieder huis. We verzamelen ons rond de tafel te genieten van onze maaltijd, om een gezelschapspelletje te doen, even koffie te drinken, te knutselen met te kinderen of te werken. Bij het kiezen van een tafel voor in je woning, ga je daarom niet over een nacht ijs.
 

Er zijn echt ontelbare soorten tafels verkrijgbaar. Er zijn echter een aantal zaken waar je echt niet omheen kunt bij het kiezen van een tafel. Uiteraard is het formaat van groot belang. Niet iedereen woont in een riante villa en niet ieder huishouden telt evenveel leden. Het is van belang voldoende plaats vrij te laten rondom de tafel. Een meter afstand tot de muur is toch wel minimaal. Reken daarnaast een ruimte van 60 cm per zitplaats om de juiste lengte te bepalen. Wil je kunnen spelen met de ruimte? Denk dan eens aan een uitschuifbare tafel.  Hoewel rechthoekige eettafels de populairste keuze blijven, zijn er toch heel wat mensen die een rond model verkiezen. Vooral in kleine eetkamers is dit een goed idee, want hierdoor lijkt de ruimte groter dan ze werkelijk is. De materiaalkeuze van het blad heeft voornamelijk een invloed op het onderhoudsgemak. Steigerhout vraagt bijvoorbeeld veel meer onderhoud dan een kunststof blad. Daarnaast is het verstandig een tafel in een neutrale kleur te kopen. Trendy tinten zijn leuk, maar vervelen snel.

Kloostertafels
Kloostertafels zijn nog steeds enorm populier. Kloostertafels danken hun naam aan het feit dat monniken ze in het verleden met heel veel aandacht maakten en in kloosters plaatsten. Dit omdat ze er uren aan moesten werken en daardoor veel waarde hechtten aan (werk)comfort. Kenmerkend voor een kloostertafel is een ruw, stevig tafelblad dat gedragen wordt door grote en robuuste poten. De meeste kloostertafels worden gemaakt van eikenhout. De structuur en de noesten van eikenhout geven de tafels een mooie, authentieke en gezellige uitstraling. Kloostertafels zijn er in diverse afmetingen en zowel, rond, vierkant als rechthoekig te verkrijgen. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist