Ethnicraft tafels

Oak Arc black

Elegance never goes out of style. Of die stijl dan een throwback is naar de swingende jaren zestig en zeventig vol donker gebeitst houtdesign of de hedendaagse interpretatie met zwartbruine tot zwarte meubelen die hinten naar een romance tussen Japans naturalisme en Scandinavische lijnen. Ethnicraft doopt enkele van haar bekende ontwerpen in een stijlvolle zwarte mantel en biedt zo een sereen statement voor je interieur.

Arc d’élégance
Eettafel Arc is een triomf van finesse en lichtheid. Het afgebogen rechthoekige tafelblad in zwart eikenhout (afgewerkt met een geborstelde vernislaag) rust op een elegant onderstel van taps toelopende metalen poten. En fijn staaltje sierlijkheid die de Arc-tafel haast doet zweven in de eet- of werkkamer. Tafel Arc is beschikbaar in 3 lengtes: 200, 220 en 250 cm. Volg de zachte lijnen van het tafelblad met de bestseller Bok-stoelen in matching zwart eikenhout.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist