Ethnicraft

met z’n allen rond de tafel

Ethnicraft ontwerpt met veel aandacht voor detail en legt met de Oak Bok round extendable dining table & de Oak Geometric dining table de nadruk op gezellig bijpraten met iedereen rond de tafel. Hun geometrische, symmetrische en (afge)ronde vormen lenen zich tot urenlang samen tafelen en brengen tegelijk evenwicht in je interieur met opnieuw een architecturaal stijlstatement.

Ruimtegevoel
Niets dat een gezellige avond meer in de hand werkt dan een ronde tafel. De Oak Bok round dining table – geïnspireerd op het ontwerp van Ethnicrafts iconische Bok-collectie – belooft urenlange gesprekken. De ronde tafel brengt de mensen er omheen dichter bij elkaar en zorgt ervoor dat je sneller met iedereen aan tafel praat. Bovendien brengt de Oak Bok-tafel een groter ruimtegevoel in de woon- of eetkamer. Je creëert meer ruimte, zelfs in een kleinere kamer. De Oak Geometric dining table is dan wel niet volledig rond, maar heeft wel afgeronde hoeken waardoor degene die aan het uiteinde zitten, dichterbij elkaar worden gebracht.

Tafeltje strekje
Beide modellen hebben een uitnodigend karakter, en dat niet alleen door hun uitzicht. Ontwerper Alain van Havre dacht na over de functionaliteit van de Oak Bok table en Oak Geometric table waardoor het voor iedereen aangenaam tafelen is. De Oak Bok table is verlengbaar en gaat makkelijk van een tafel voor 4 personen naar een van 6 of zelfs 8 personen, afhankelijk van het soort stoelen die je kiest. De Oak Geometric table heeft een doordacht en uitgepuurd onderstel dat naar binnen helt, zodanig dat degene die daar zit zonder botsen zijn of haar benen comfortabel kwijt kan onder tafel.

Geometrie scoort
Beide ontwerpen zijn minimalistisch, maar tegelijk architecturaal sterk door de eenvoudige vorm- en materiaalkeuze. Want naast een symmetrisch ontwerp kiest Alain van Havre voor zacht eikenhout met haar natuurlijke teint en nerven. Dat geeft aan het geometrische ontwerp toch een speels, maar zacht kantje. Rond deze tafels kom je thuis!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Tafels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist