Moduleo tegels

LayRed collectie

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze huizen duurzamer te maken en we willen massaal buiten naar binnen brengen. Moduleo speelt in op dat verlangen met nieuwe, levensechte tegeldessins en -kleuren in de renovatievriendelijke Moduleo LayRed collectie.

Met Moduleo LayRed komen design, ongeëvenaarde sterkte en comfort samen in één vloer. De tegels zijn waterbestendig en door een premium beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

Deze renovatievriendelijke vloer is verkrijgbaar in 8 nieuwe en unieke tegeldessins die zijn geïnspireerd op de natuur. Deze dessins zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor er een complete collectie van 20 tegels ontstaat. Van organische tegeldessins in zachte kleurtinten met een gewolkt en subtiel gemêleerd patroon, sterk en toch elegant, tot een iets gedurfdere tegel met uitgesproken, gemarmerde natuursteenpatronen.

Naadloze overgang tussen tegel en plank
De complete Moduleo LayRed collectie bij uitstek geschikt voor het combineren van de nieuwe tegeldessins in combinatie met de planken in houtdessins. Dit alles met een naadloze overgang, zodat je zoning kunt toepassen zonder compromissen. Door hout- en steendessins te combineren, definieer je niet alleen verschillende zones of functies in huis, maar geeft je het interieur ook persoonlijkheid door warmte te creëren door materialen in lagen aan te brengen.

Cut in register
Om het realisme van de tegels te vergroten, heeft Moduleo de cut-in-registertechniek toegepast. Met deze techniek worden de contouren van elke tegel gedefinieerd waardoor 10 unieke tegels per decor ontstaan. Elk van deze tegel heeft een uniek karakter voor een nog natuurlijkere uitstraling.

XL tegels
Er zijn 12 tegels leverbaar in XL-formaat. Deze royale tegels laten elke ruimte optisch groter lijken en geven deze een luxe uitstraling. De afmeting van de XL tegel is 85,6 cm x 42,8 cm. De afmeting van het standaardformaat tegel is 61,0 cm x 30,3 cm. De tegelcollectie bestaat uit de dessins Nublo, York Stone, Luzerna, Silky Satin, Millstone, Jet Stone, Cantera en Volterra.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. Moduleo LayRed is sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De geïntegreerde ondervloer vangt oneffenheden op zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Moduleo heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur, wanneer de vloer goed onderhouden wordt geeft Moduleo een levenslange garantie op LayRed.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist