Landelijke tegels

Misschien wel wat voor jou?

Het zal je verrassen hoeveel verschillende tegels er zijn en welke mixen je er allemaal mee kunt maken. Landelijke tegels zijn op dit moment een trend die je overal ziet, maar omdat je het kunt mixen is het mogelijk daar een unieke combinatie van te maken. 

Landelijke tegels zijn tegels die weer terug gaan naar de basis. Een woonstijl met een charme van het plattelandsleven, warmte en gezelligheid. We kunnen ze in allerlei kleuren krijgen en er zijn ook verschillende formaten en vormen. Bijvoorbeeld: vrolijke kleuren, pastel tinten of off-white tinten als basis. Verschillende formaten zoals bijvoorbeeld 20x20cm of 13x13cm. Daarbij ook nog eens leuke vormen zoals: vierkant, langwerpig of zeshoekig (hexagon). Je kunt het samen stellen zoals je het zelf wilt. Met een patroontje of juist niet. Ook zijn er tegels met oneffenheden en tegels die kleine kleurverschillen hebben in 1 doos. Met accessoires en de betegelde vloeren en wanden zorg je voor de landelijke woonstijl. Samen kun je er een mooi geheel van maken.

Dus wil jij je huis een gezellige landelijke uitstraling geven? Met mooie gekleurde tegels of gewoon basis tegels met bijvoorbeeld een patroontje. Kijk dan eens op www.landelijketegels.nl

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist