keramische vloertegels in huis

5 fijne voordelen

Hoewel houten visgraatvloeren en betonnen gietvloeren momenteel booming zijn, mogen keramische tegelvloeren ook zeker niet weggecijferd worden. Niet alleen omdat het prachtig kan staan, keramische vloertegels hebben ook nog eens heel wat fijne voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje.

  1. Weinig onderhoud

Vloeren hebben het af en toe behoorlijk zwaar te verduren. Zeker wanneer er regelmatig kinderen rondrennen of als er nog wel eens wat omvalt. Gelukkig zijn keramische vloertegels heel makkelijk in onderhoud. Met een dweil en wat ontvettende zeep zien ze er namelijk meteen weer stralend uit, terwijl vlekken in hout behoorlijk hardnekkig kunnen zijn. Daarnaast zijn keramische tegels kras-, uv-, vlek- en vorstbestendig én kan er geen mos of groene aanslag op komen. Ook ideaal voor buiten dus!

  1. Werkt perfect met vloerverwarming

Vloerverwarming is een perfecte match in combinatie met vloerverwarming omdat de tegels de warmte heel goed kan geleiden. Buiten het feit dat vloerverwarming heel fijn aan je voetjes is, wordt je huis ook nog eens op een energiezuinige en gelijkmatige manier verwarmd. Vloerverwarming is namelijk vele malen zuiniger in verbruik dan gewone radiatoren!

  1. Geen krassen en slijtageplekken

Heel fijn aan keramische tegels is het feit dat kras- én slijtvast zijn. De tegels worden uit een kleimengsel gebakken en vervolgens onder grote druk geperst en met hoge temperaturen worden gebakken. Hierdoor krijg je oersterke en compacte tegels die vrijwel ongevoelig voor vlekken, krassen of vocht zijn. Met andere woorden: je hebt er ontzettend lang plezier van!

  1. Ook in visgraat mogelijk

Ben je toch wel heel erg fan van houtlook en visgraatmotief? Ook dat is gewoon mogelijk met keramische tegels. Er bestaan namelijk keramische vloertegels met een houtlook die nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Deze langwerpige tegels kun je ook gewoon in visgraat of Hongaarse punt laten leggen.

  1. Past bij elke stijl

Welke stijl jouw interieur ook is, keramische tegels passen eigenlijk in elk interieur. Houd je van industrieel? Kies dan voor donkere of grijze grove tegels. Of kies voor tegels met een betonlook, zoals deze prachtige vloertegel 90x90. Houd je van klassiek, kies dan voor een houtlooktegel. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloer- en wandtegels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist