Kunstgras

Bekijken en vergelijken

Vind stijlen in

Kunstgras

Als je overweegt om kunstgras aan te kopen, dan kun je op deze pagina eerst eens rustig bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Lees hier al onze artikelen over kunstgras.

Tegenwoordig is kunstgras is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden. Steeds meer mensen kiezen voor een tuin minder onderhoud. Kunstgras biedt je een ideale oplossing voor in je tuin, dakterras of balkon. Een tuin wordt vaak als verlengstuk van de woning beschouwd. Natuurlijk gras is een goede manier om je tuin mooi groen te houden, maar aan natuurlijk gras kleven ook een aantal nadelen. Denk aan het noodzakelijk onderhoud zoals het bestrijden van onkruid, maaien van het gras en het besproeien. Kunstgras heeft al dit onderhoud niet nodig en dat maakt het een stuk minder tijdrovend. Ook voor mensen met hooikoorts en allergieën kan het een ideale oplossing zijn om toch nog van de tuin te kunnen genieten.

Het aanleggen is relatief eenvoudig. Zorg voor een stevige en vlakke ondergrond op je balkon, tuin of dakterras . Zeer belangrijk is dat de ondergrond voldoende regenwater kan afvoeren. In principe kan je het direct direct op stoeptegels leggen, maar het is verstandiger om de ondergrond eerst te voorzien van een laag lavazand. Meer tips nodig? Hier is een leukartikel over zelf kunstgras aanleggen >>

Kunstgras, een goede investering

Kunstgras is uiteindelijk goedkoper dan natuurlijk gras. Hoewel de aanschafprijs hoger is, verdient men in de loop der jaren de investering terug. De tijdsbesparing op het gebied van onderhoud, de aanschaf van een (elektrische) grasmaaier en kunstmest zijn de belangrijkste besparingen. De levensduur wordt onder andere bepaald door de kwaliteit en de intensiteit van het gebruik. Ook kan de levensduur afhankelijk zijn van de aanleg van de kunstzoden. Heeft u de grasmat zelf aangelegd of is dit door een erkend bedrijf gedaan? Door de continue technologische ontwikkelingen is het haast niet meer van natuurlijk gras te onderscheiden.

Artikelen kunstgras

Kunstgras is een geweldige oplossing voor iedere tuin. Hier lees je alles over de voordelen en mogelijkheden van kunstgas.

Bent u op zoek naar  kunstgras, dan is een goed advies goud waard. Op WonenWonen.nl zijn alle bedrijven 5-sterrenspecialist. Dit betekent dat zij het bieden van een goed advies extra belangrijk vinden.

Gratis meer informatie over Kunstgras?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*