Auping bedtextiel

kleurrijke najaarscollectie

Auping presenteert de bedtextielcollectie van komend najaar. Deze seizoenscollectie bevat zes overtrekken van glad en duurzaam katoensatijn met kleurrijke en vernieuwende dessins. De kleuren en namen van de overtrekken zijn gebaseerd op de natuur en geven verschillende fijne, rustige momenten van een dag of seizoen weer. Auping heeft naast de kleinere seizoenscollecties een kwalitatieve, doorlopende basiscollectie - ontstaan vanuit het idee dat Auping niet elk seizoen de markt wil overspoelen met grote collecties. Deze collectie wordt dit najaar aangevuld met vier overtrekken. Het nieuwe bedtextiel is vanaf oktober verkrijgbaar.

Najaarscollectie 2022
Elk seizoen lanceert Auping een kleine seizoenscollectie als aanvulling op de basiscollectie, passend bij de trends en kleuren van dat seizoen. Deze collectie is goed doordacht en afgestemd op de kleuren van de bedden en de kleuren uit de basiscollectie, zodat de overtrekken altijd goed met verschillende Auping bedden gecombineerd kunnen worden. Dit najaar ligt de focus op veel kleur met de natuur als inspiratiebron. Zo kan je in Sun rise - met de stevig oranje kleur - de gloed van een zonsopgang herkennen en brengt Bright horizon met frisgele, emerald groene en mauve blokken het herfstgevoel naar de slaapkamer.

Basiscollectie
Auping streeft naar een duurzame wereld waarin zo min mogelijk wordt verspild en wil af van het fast fashion-principe voor bedtextiel. Daarom is er sinds dit jaar een basiscollectie bedtextiel die bestaat uit kwalitatieve, tijdloze basics. De overtrekken zijn gemaakt van zacht, gewassen, 100% biologisch katoen en crispy, 100% biologisch percalkatoen en zijn afgewerkt met kwalitatieve stiksels en biezen. Dit najaar worden vier overtrekken aan de basiscollectie toegevoegd: van klassiek helder wit tot de trendkleur van dit najaar, latte.

Alle overtrekken hebben een extra lange instopstrook, waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen. Met de lusjes aan de binnenkant zijn de overtrekken eenvoudig aan een Auping dekbed vast te maken, zodat het altijd op zijn plek blijft. De collectie is vanaf oktober 2022 verkrijgbaar bij alle Auping winkels en in de Auping webshop. Alle overtrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen.

Duurzame productie
Auping kiest voor duurzame productie van de bedtextielcollectie. Alle dekbedovertrekken uit de basiscollectie hebben het internationaal erkende GOTS-certificaat. Dit is de allerhoogste internationale norm voor biologische textiel, een garantie voor topkwaliteit en het laat zien dat de hele keten voldoet aan strenge sociale en milieueisen. De overtrekken van de seizoenscollectie worden geproduceerd volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI) - een samenwerkingsprogramma tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dekbedden en kussens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist