V-ZUG

keuken van de (nabije) toekomst

Als pionier in hoogwaardig keukendesign en innovatieve kooktechnologie kent V-ZUG de trends die het hart van de woning zullen veroveren. Met het nieuwe jaar voor de deur verzorgt het Zwitserse bedrijf de nodige inspiratie en bijbehorende keukenapparaten om stijlvol 2024 in te stappen. Van panoramisch koken tot veelzijdig en minimalistisch design, afgewerkt met een gloednieuw spiegelglas in de collectie: de komende twaalf maanden hebben voor je keuken heel wat moois in petto.

Nieuw parelglas
Naast de bestaande spiegelglasvarianten in het assortiment – zwart en grijs (platinum) – introduceert V-ZUG de gloednieuwe Pearl-afwerking. Een rijke champagnekleur met een elegante glans die zowel lichte als donkere keukens perfect complementeert. Het spiegelglas weerkaatst de omgeving en het licht, en laat de fronten van de keukentoestellen naadloos verdwijnen in het interieur. ‘Pearl’ plaatst zichzelf dus niet op de voorgrond, maar maakt diepe indruk met betrouwbare kwaliteit – een belichaming van de Zwitserse filosofie.

Functioneel statement
Hoewel het al een tijdje het toppunt van keukendesign is, staat 2024 in het teken van minimalisme. Ofwel design dat naadloos in je inrichting verwerkt wordt, zonder duidelijke randen of opvallend spiegelglas. V-ZUG is een meester in het ontwerpen van verfijnde en toch krachtige keukentoestellen. Zo combineert de CombiCooktop V4000-kookplaat subtiliteit met functionaliteit, waarbij de afzuiging geïntegreerd wordt in het vlakke oppervlak. Daarnaast wordt de plaat uitgerust met ZoneFlex-technologie: slimme sensoren detecteren potten en pannen en passen de kookzones aan de groottes aan. Kortom een naadloze blikvanger – zowel qua design als efficiëntie.

Panoramisch koken
Sometimes, bigger is better. Ook in onze keukens, want in 2024 gaan we voor groter en groots. Van panoramische formaten tot indrukwekkende doeltreffendheid: V-ZUG streeft zoals altijd naar grandeur. De Grand CombiSteamer V6000-stoomoven heeft een breedte van meer dan 90 centimeter, en combineert stoom met hete lucht. Plaats gerust verschillende ingrediënten tegelijkertijd in de oven, want dankzij de automatische bakprogramma’s en dubbelzijdige warmteverdeling wordt alles gelijkmatig gegaard. Host je binnenkort het eerste feest van het jaar? Met deze veelzijdige stoomoven serveer je in no time en zonder moeite een uitgebreide menu.

Onder stoom
Is het proberen van een nieuwe kookmethode één van jouw goede voornemens? ‘Sous vide’ is een opkomende techniek waarbij vacuümverpakte voeding met stoom en op een constante, lage temperatuur gegaard wordt. Met de VacuDrawer V6000 uit het assortiment van V-ZUG trek je voedsel gemakkelijk vacuüm: perfect om gerechten te marineren, te bewaren en nadien sous vide te bereiden. De CombiSteamer V6000-stoomoven is daarnaast uitgerust met een handige Vacuisine-functie om deze kooktechniek toe te passen. Dat beide toestellen tot slot afgewerkt worden met het gloednieuwe Pearl-spiegelglas, is de kers op de taart

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist