Evora Ceramics

van Dekker Zevenhuizen

Ontdek de geraffineerde randafwerking van het Evora Ceramics keukenblad. De Joca is een hoogwaardige handgemaakte sierlijke metalen strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt. De Joca is er in Gun Metal, Gold, Copper en rvs. Maar let op: de kleur van de kraan of de spoelbak laten we óók terugkomen in de rand van dat blad. Dit alles geeft een verrassend en fantastisch effect.

Evora Ceramics, een onderhoudsvriendelijk en hitte-, vlek- en krasbestendig keukenblad. Met prachtige kleuren en marmerpatronen. Toch is een in het algemeen toch wat gevoeliger voor stootschade aan de rand. De randafwerking van Joca is dan ook dé oplossing daarvoor. Joca wordt tussen het blad en de rand gelijmd.

Evora Ceramics en Joca zijn merken van Dekker Zevenhuizen. Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Veel keukens zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het keukenblad, spoelbak en kraan. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten en kun je onze producten ook terugvinden in hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.

Kijk voor meer informatie op https://www.dekkerzevenhuizen.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist