Made,com

Te gekke glazen

Maak een statement met gekleurde glazen. Wij zetten onze mooiste exemplaren voor jou op een rijtje, zodat je iedere slok in stijl drinkt.

Gevlamd glas? Een trend die je niet mag missen als je het ons vraagt. Dagget doet geen concessies: deze set van 6 glazen maakt het alledaagse extra speels. Ze staan dan ook zo goed, dat het lastig wordt om ze niet iedere keer op je Instagram te zetten. Hoe zomers is de blauwe variant?

Wil je graag een landelijk randje toevoegen aan je gedekte tafel? Gebruik de Kusintha glazen van Bitz. Deze glazen zijn gemaakt van gerecycled glas en hebben een fraaie geribbelde afwerking. Deze set is een makkelijke manier om wat extra kleur toe te voegen aan je maaltijden. Je hebt de keuze uit roze, amber, blauw of groen.

Jeema voegt wat vintage vibes toe aan je eettafel. Deze set van 6 glazen is gemaakt van groen glas met een subtiele bubbeltextuur. Ieder glas heeft daardoor een unieke afwerking. Precies waar we van houden. 

Liever iets subtieler? Ga dan voor Mollie, deze geribbelde longdrinkglazen zijn niet alleen super stylish, maar ook nog eens geschikt voor ieder drankje. Of ga voor Anais met zijn ombre-effect en stevige onderkant.

 Altijd cocktail party vibes? U vraagt, wij serveren: Kazan. Deze set van 6 longdrinkglazen staat klaar om het alledaagse beter te maken – wat er ook op de drankkaart staat. Check ook de speelse blauwe rand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist