Servies en tafelgerei

Vind stijlen in

Servies en tafelgerei voor levensgenieters

Koken is nog steeds enorm populair. Overal zie je kookstudio’s, kookworkshops worden steeds drukker bezocht, mensen gaan bij elkaar dineren en je kunt de tv niet aanzetten of er is wel een kookprogramma aan de gang. Keukens worden alleen maar groter en luxer en we brengen steeds meer tijd door in deze ruimte. We beleven volop plezier aan het bereiden van onze maaltijd en besteden hier veel tijd en aandacht aan. Een gezellige en smaakvol gedekte tafel met servies en tafelgerei mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Servies en tafelgerei zijn voor liefhebbers van eten en drinken en mensen die genieten van de mooie momenten in het leven.

Een etentje is vooral om in een sfeervolle omgeving een gezellige tijd te hebben. Dit kan al bereikt worden door aandacht te schenken aan servies en tafelgerei. Tegenwoordig wordt er steeds meer met accessoires gewerkt. De tafel wordt gedecoreerd met een weelderige bos bloemen, een goed gevulde fruitschaal of stijlvolle kandelaars met brandende kaarsen die voor een intiem sfeertje zorgen.

Aan servies en tafelgerei beleef je dagelijks plezier

Veel mensen zien servies en tafelgerei als breekbaar en daarom duur. Dat is een misvatting Laat een mens gemiddeld drie weken per jaar op vakantie zijn en iedere maand een keer buiten de deur eten. Noem dan maar eens een product waar je, net als bij serviesen en tafelgerei, zo’n 330 dagen per jaar plezier aan beleeft. En dat dan 3 keer per dag! Door de enorme diversiteit aan servies en tafelgerei, die aangeboden wordt door de verschillende serviezenhuizen, is er voor iedereen iets te vinden dat bij zijn of haar persoonlijke smaak past. Kortom: servies en tafelgerei is geen dure investering, maar een leuke aankoop waar je enorm veel plezier aan beleeft!

Doe je servies en tafelgerei inspiratie op bij een specialist

Een 5 Sterrenspecialist heeft een uitgebreid assortiment servies en tafelgerei. Dit gaat veel verder dan borden en bestek. Bij een specialist kun je vaak ook slagen voor pannen of luxe decoraties voor op tafel. Bij een 5 Sterrenspecialist kun je inspiratie opdoen en zien hoe je met servies en tafelgerei gezelligheid in huis haalt.