LG Electronics

InstaView™ with MoodUP

LG Electronics (LG) introduceert de InstaView™ with MoodUP™, waarmee elke keuken is te customizen. Met de innovatieve en slimme koelkast integreer je een prachtig esthetisch design moeiteloos met de allerlaatste technologische toepassingen. Zo bespaar je niet alleen energie dankzij LG InstaView™, maar pas je ook moeiteloos jouw keuken aan in de stijl van jouw stemming dankzij de van kleur veranderende koelkastdeuren. Met verschillende opties in de ThinQ™-app kun je tijdens verschillende momenten in de keuken eenvoudig wisselen van kleur en muziek. Extra bijzonder is dat je de lichten van de koelkast met een speciale Party Mode kunt laten reageren op de beats van jouw favoriete muziek. Zo biedt de LG InstaView™ with MoodUP™ -  die vanaf heden verkrijgbaar is als pre-order -  voor elke stemming een bijzondere beleving in elk interieur.

Dankzij de van kleur veranderende panelen kun je de look & feel van de koelkast met behulp van de Color Mode moeiteloos aanpassen aan jouw stemming van het moment, zonder dat je hiervoor hoge kosten hoeft te maken. Ben je in de mood voor een andere kleur? Dan kun je wanneer je wil de panelen van kleur veranderen, met een keuze uit maar liefst vierhonderd kleurencombinaties. LG’s InstaView™ with MoodUP™ is uitgerust met een ingebouwde bluetooth speaker in combinatie met een speciale Party Mode waarmee je jouw favoriete muziek via Bluetooth kunt streamen. Zo is niet alleen de kleur af te stemmen op basis van jouw mood, maar ook de muziek.

Beheer via LG ThinQ™-app
Met de LG ThinQ™-app kun je eenvoudig verbinding maken met je apparaten. Zelfs wanneer je niet thuis bent, kun je apparaten op afstand bedienen. Zo biedt de ThinQ™-app slimme oplossingen om ook LG’s InstaView™ with MoodUP™ te beheren via de smartphone. De app geeft bijvoorbeeld een melding als de koelkastdeur nog open staat, kun je de temperatuur van de koelkast en vriezer regelen of de snelvriesfunctie inschakelen. Met behulp van de ThinQ™-app, kun je ook eenvoudig kleuren aanpassen op de panelen of nummers uit de muziekcollectie afspelen. Je kunt in deze app zelfs verschillende thema’s - zoals seizoenen of steden - selecteren om een sfeer te creëren die perfect matcht met jouw stemming van dat moment. Het ThinQ™ Smart Home platform zorgt ervoor dat slimme apparaten - zoals wasmachines, vaatwassers of drogers - aan elkaar te koppelen zijn. Net als bij andere apparaten, kun je ook het energieverbruik van de InstaView™ with MoodUP™ controleren via de ThinQ™-app.  Dat zorgt voor een ‘slimmer’ huis met moeiteloze interconnectiviteit tussen diverse merken en een verbeterde gebruikservaring.

Uitgerust met allerlaatste technologische snufjes
LG's InstaView™ with MoodUP™ combineert innovatie en intelligentie met een stijlvol, slank en hoogwaardig design, waardoor het een echte blikvanger is. De slimme koelkast biedt een optimale gebruikerservaring, waarbij twee snelle kloppen op het dunne paneel van spiegelglas zorgen voor gemakkelijke toegang tot de inhoud zonder de deur te openen. Het strakke spiegelglas wordt transparant dankzij LG InstaView™, waardoor energiezuinigheid wordt gemaximaliseerd en minder koude lucht verloren gaat, wat energie en tijd bespaart. Dankzij het luchtfilter met drie fasen blijft het eten bovendien langer vers dankzij de gelijkmatige en snelle prestaties van DoorCooling+™. Handige functies zoals Welcome Light en Nighttime Mood Light verlichten de koelkast automatisch, terwijl het Door Open Alert knippert om aan te geven wanneer de deur te lang open staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist