De Quooker Flex, de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang, is er nu ook in het zwart. Een kraan die je prachtig kunt combineren met andere donkere kleuren, met terrazzo, marmer en messing, maar ook betoverend mooi staat bij beton. De Quooker Flex geeft direct koud, warm en 100°C kokend water. Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je kraan kunnen tappen? Combineer hem dan met de Quooker CUBE.

Laat je verleiden door Quooker Flex zwart

Een kraan met een ravissante schoonheid. Elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. Met haar donkere looks trekt ze je aandacht en verleidt ze je tot het maken van de meest hemelse gerechten. Nadat je met de flexibele uittrekslang alles weer schoonspoelt, alsof er niets is gebeurd.

Combineren met zwart
Al een tijdje zijn donkere kleuren in de keuken in opmars. Van donkerblauw en groen tot stemmig zwart en alle grijstinten daartussen. Een zwarte Quooker-kraan past perfect in dat plaatje. Materialen als terrazzo, marmer en messing onderstrepen haar krachtige allure. Op beton is het juist haar eenvoud die betovert.

De kraan die alles kan
Net als alle andere Quooker-kranen geeft de zwarte Quooker Flex direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Daarnaast is de Flex uitgerust met een flexibele uittrekslang, zodat je met je koude of warme waterstraal overal bij kunt.
Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker halen? Zowel de zwarte Fusion als de Flex kun je combineren met de CUBE. Deze voorziet je van koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit je Quooker!

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist