Quooker

kokendwaterkraan

In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De kokendwaterkraan van Quooker. Een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de kindveilige bedieningsknop.Kranen
Quooker heeft twee 3-in-1-kranen: de Fusion en de Flex. Beide modellen leveren koud, warm en kokend water op de momenten dat jij dat wilt. Daarbij heeft de Flex een flexibele uittrekslangslang voor warm en koud water, waarmee je bijvoorbeeld heel handig de spoelbak kunt schoonspoelen. Beide kranen kunnen gewoon in het gat van je huidige kraan geplaatst worden.

De Nordic Twintaps is een set, bestaande uit een keukenkraan en een losse Quooker-kraan. De keukenkraan geeft warm en koud water, uit de losse Quooker-kraan komt kokend water. De kokendwaterkraan uit de Nordic-serie is ook los verkrijgbaar, om te combineren met een willekeurige mengkraan.

Reservoirs
Je kunt kiezen uit verschillende reservoirs. Door hun goede isolatie zijn ze extreem zuinig. Onze COMBI en COMBI+ reservoirs hebben zelfs energielabel A. Ze leveren niet alleen kokend, maar ook koud en warm water (50-65°C), de COMBI+ zelfs onbeperkt warm water. Gebruik hem als keukenboiler en je hoeft nooit meer te wachten op warm water. Het is de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken!

 

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist