Mythos Masterpiece kraan

finishing touch aan de premium keuken

De meermaals bekroonde Mythos Masterpiece-collectie van Franke completeert het aanbod met de Mythos Masterpiece kraan, de nieuwste toevoeging aan het premiumassortiment van het merk. Dit jaar werd de kraan al door deskundige jury’s onderscheiden met een Kitchen Innovation Award en een Red Dot Award, wat het uitmuntende design en de kwaliteit van het product bevestigt.

De nieuwe Mythos Masterpiece kraan, exclusief ontworpen met luxe in gedachten, verhoogt de aantrekkingskracht van de kookruimte, door het strakke en gladde uiterlijk van de andere elementen in de collectie te contrasteren en aan te vullen. De body van de roestvrij stalen kraan trekt  de aandacht naar zijn uitzonderlijke schoonheid en combineert een rechte lijn met een zachte, ronde vorm voor pure show-stoppende elegantie die je graag in het middelpunt van de belangstelling zult plaatsen.

Keuze uit drie metallic kleuren om aan te vullen of te contrasteren voor nog meer persoonlijkheid.
Naast het uitstekende ontwerp, nodigt de Mythos Masterpiece kraan je ook uit om je persoonlijkheid de vrije loop te laten en langdurige schoonheid te omarmen met een keuze uit drie metallic kleuropties antraciet, koper en goud, die harmonieus zullen combineren en een aanvulling vormen op het geheel.

De complete Masterpiece collectie: voor keukens die de tand des tijds doorstaan
De complete Mythos Masterpiece-collectie is een exclusief assortiment gekleurde roestvrij stalen wasbakken, kranen en accessoires die zorgvuldig zijn samengesteld met de nadruk op zowel esthetiek als functionaliteit, en bieden de vrijheid om een ​​werkelijk unieke keuken te creëren. Elk onderdeel is ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten en biedt eindeloze mogelijkheden om te mixen en matchen. Met zijn prachtige roestvrij stalen wasbakken, kranen, zeepdispensers, afvoeren, overlopen, drukknoppen en spoelaccessoires tilt de Mythos Masterpiece-collectie elke keuken naar nieuwe hoogten van schoonheid en functionaliteit. Bovendien is het hoogwaardige roestvrij staal behandeld met de exclusieve F-Inox Technology-coating van Franke, waardoor het hydrofoob en oleofoob is en zeer kras- en vlekbestendig is, waardoor de duurzaamheid aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien zorgt de gepolijste afwerking voor een minder glanzend uiterlijk dan chroom, wat superieure elegantie biedt en de kraan gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken maakt, en hem hygiënischer maakt, om ervoor te zorgen dat de keuken altijd vlekkeloos zal zijn.

De Mythos Masterpiece kraan in roestvrij staal: een vierde kleur die eindeloze mogelijkheden biedt
Naast de drie metallic kleuropties die tot de reeds bestaande collectie behoren, is de Mythos Masterpiece kraan ook verkrijgbaar in een roestvrij stalen versie, wat betekent dat hij goed zal combineren met alle Franke roestvrij stalen wasbakken, waardoor eindeloze oplossingen kunnen worden gecreëerd.

De Mythos Masterpiece kraan: premium design gecombineerd met uitstekende prestaties en functionaliteit
Hoewel de Mythos Masterpiece kraan de aandacht trekt vanwege zijn uitmuntende ontwerp, beschikt hij ook over eigenschappen die hem zowel functioneel als flexibel in gebruik maken: de kraan heeft een hoge en gebogen vorm die voldoende ruimte boven de spoelbak biedt, waardoor het gemakkelijker wordt om grote hoeveelheden af ​​te wassen en af ​​te spoelen. De Mythos Masterpiece kraan wordt daarnaast geleverd met een uittrekbare uitloop die is ontworpen voor maximale flexibiliteit.

Dankzij de dual-spray-functie is er een krachtigere waterstroom beschikbaar, waardoor het schoonmaken van groenten en fruit en het verwijderen van hardnekkig vuil op borden en pannen eenvoudiger wordt. De uittrekbare flexibele slang geeft nog meer controle, waardoor de gebruiker elke hoek van de spoelbak kan bereiken, ongeacht de afmetingen, wat een echt comfortabele ervaring oplevert. Bovendien zorgt de laminaire perlator ervoor dat de kraan een kristalheldere, niet-spattende waterstroom levert, met zeer weinig geluid en een hoogwaardige ondersteuning biedt voor de meest veeleisende huishoudens. Zoals altijd kunnen de oplossingen van Franke naadloos worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan woonstijlen, waarbij de Mythos Masterpiece kraan gegarandeerd de keukenervaring naar een hoger niveau tilt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist