Zwart, goud en koper: dat zijn de nieuwste kleuren in kranen- en spoelbakkenland. Lanesto® maakt van spoelbak en kraan één esthetisch geheel. In kleur, maar ook qua vormgeving. Kies er een bijpassende zeepdispenser en vaatdoekhouder bij. De spoelbakkenserie heeft een binnenradius van 10, waardoor de Lanesto URBAN perfect past in de huidige trend van strakke bakken. En bij elke bak is een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Lanesto wordt geleverd door Dekker Zevenhuizen.

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen. Het bedrijf is al jaren toonaangevend is in de Nederlandse woonmarkt en is verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. U herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast heeft Dekker Zevenhuizen een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keuken- en sanitairproducten zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

Alle producten worden uitsluitend geleverd via de speciaalzaak. Via de dealerlocator vindt u eenvoudig een keuken- en/of sanitairwinkel bij u in de buurt.

Kijk voor meer informatie op https://www.dekkerzevenhuizen.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist