Caesarstone

onthult nieuwste keukentrends

 Caesarstone, ontwerper en fabrikant van hoogwaardige oppervlakken in composiet en keramiek, markeert opnieuw zijn aanwezigheid op Küchenmeile, een van de meest vooraanstaande keukenbeurzen in de industrie. Van zondag 17 tot donderdag 21 september presenteert Caesarstone samen met zijn lokale partners Jetstone en Keller Keukens de nieuwste kleuren en designtrends tijdens de jaarlijkse keukenbeurs. Het hoogtepunt in september is de introductie van de nieuwe keramiek collectie; oppervlakken die zijn ontworpen voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze collectie combineert technologie, functionaliteit en design.

"We zijn verheugd om onze nieuwe keramiek collectie voor het eerst te presenteren tijdens de Küchenmeile", aldus Yardena Alter, EMEA Marketing Manager bij Caesarstone. "Met de uitbreiding van ons kleurenpalet, inclusief de composiet oppervlakken, zetten we een volgende stap in diversiteit in design. Onze samenwerkingen met Jetstone en Keller Keukens zijn van essentieel belang om onze ontwerpen toegankelijk te maken voor een breder publiek en iedereen in staat te stellen onze oppervlakken op hun eigen manier te ervaren. We nodigen iedereen van harte uit om ons ter plaatse te bezoeken en zich te laten inspireren door onze creatieve en veelzijdige materialen."

Ontwerpinspiratie op M.O.W
Tegelijktijdig krijgen bezoekers van M.O.W, een internationale meubelbeurs, de primeur om de diversiteit en voordelen van keramiek te ervaren in de historische omgeving van het landgoed Gut Böckel. Caesarstone toont een zorgvuldig samengesteld en met de hand uitgekozen kleurenpalet uit de keramiek collectie voor nieuwe ontwerpinspiratie. Samen met Jetstone en Keller Keukens, die beide waardevolle partners zijn van Caesarstone, demonstreren ze de eindeloze mogelijkheden tijdens de beurs.

Visueel opvallende kleurenschema’s en een hoogwaardige mix van natuurlijke materialen voor binnen- en buitengebruik zullen bezoekers inspireren. De oppervlakken van Caesarstone zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Dankzij innovatieve productietechnieken, geavanceerde technologie en gedetailleerd onderzoek worden er hoogwaardige, gemakkelijk te reinigen en duurzame oppervlakken gecreëerd.

Bezoekers van Küchenmeile kunnen uitkijken naar een uitzonderlijke presentatie waar Caesarstone zijn toonaangevende positie in de markt voor werkbladen in het premium segment aantoont en blijft bijdragen aan de toekomst van keukenontwerp.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist