Caesarstone

Nieuw jaar, nieuwe keuken

 Caesarstone staat al sinds 1987 voor innovatief design en hoogwaardige keukenwerkbladen en oppervlakken. De producten van de wereldwijde fabrikant en koploper op het gebied van kwartsteen zijn afgewerkt met gedetailleerde patronen en gevarieerde kleuren. De combinatie van vorm en functie zorgt voor diverse en duurzame designs met talrijke gebruiksmogelijkheden. 

Een nieuw jaar wordt gekenmerkt door goede voornemens, en die zorgen vaak voor verandering. Het is dan ook een goed moment om de keuken opnieuw in te richten. Een Caesarstone werkblad is het uitgangspunt voor keukens van elke grootte, uitrusting en stijl. Om ervoor te zorgen dat iedereen het juiste oppervlak vindt, biedt het bedrijf vele unieke ontwerpen in diverse collecties:

Metropolitan
De Metropolitan collectie is de essentie van stedelijke uitstraling. De ruwe en ongepolijste texturen van industriële architectuur zijn de inspiratie voor deze collectie, waarmee in elke ruimte een moderne sfeer wordt gecreëerd. Baksteen, strakke keukenfronten en metalen accenten vullen deze stijl aan voor een loft gevoel. Om zo de ideale setting te creëren voor de oppervlakken in de collectie, zoals 4001 Fresh Concrete of 4033 Rugged Concrete. 

Supernatural & Ultranatural
De Supernatural en Ultranatural collecties zijn een eerbetoon aan de karakteristieke patronen van marmer en graniet. Zo maakt het ontwerp 5031 Statuario Maximus een statement met een opvallend en dik aderpatroon, terwijl 5171 Arabetto juist het elegante van Trigaches marmer uitstraalt. De Supernatural en Ultranatural collecties combineren de populaire look van natuurlijke materialen met de praktische voordelen van een kwarts oppervlak. De collecties combineren klassiek en modern, en passen moeiteloos in elk keukenontwerp.

De Whitelight collectie
De Whitelight collectie brengt de natuur in huis. Organische vormen en lichtere tinten samen met accenten van jade en koper zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De collectie combineert moderne ontwerpen met klassiekers en geven het gevoel van puur natuur binnen eigen huis. De patronen van 5141 Frosty Carinna zijn subtiel, terwijl de patronen van 5143 White Attica al van afstand duidelijk zichtbaar zijn en het visuele middelpunt van de keuken. 

De Dark Collection
De Dark collectie werkt met donkere tinten. Zwart is een moderne klassieker die wordt gebruikt voor de gehele keuken of als sterk contrasterend accent. Neem bijvoorbeeld 5101 Empira Black, een donker werkblad met lichtpuntjes dat de uitstraling heeft van krachtig natuursteen. 5820 Darcrest weerspiegelt het uitzicht van erosie op een rotsachtige wand en combineert een donkere basis met spikkels van oker en bruingroene tinten. Mensen die van donkere kleuren houden maar minder intensiteit willen, kunnen een kijkje nemen bij ontwerpen als 5810 Black Tempal. Dit ontwerp doet denken aan donkergrijs leisteen en creëert een geheimzinnig kleurenpalet, wat deze collectie de ‘kunst van de duisternis’ maakt. 

Outdoor
Met de unieke Outdoor collectie wordt de tuin het middelpunt in huis. De oppervlakken in deze collectie zijn getest in verschillende weersomstandigheden en behouden hun mooie uiterlijk. De eenvoudige ontwerpen passen in elke omgeving, of het nu gaat om 405 Midday in een goed uitgeruste buitenkeuken of 406 Clearskies als bar op een stedelijk dakterras. De ontwerpen in deze collectie leiden de aandacht niet af van de omgeving, waardoor ze ideaal zijn voor locaties met een spectaculair uitzicht. 

Classico
De naam zegt het al, de Classico collectie bevat tijdloze klassiekers met terrazzo stijlen of monochrome kleuren. Sommige oppervlakken, zoals het onregelmatig patroon van 6270 Atlantic Salt, vormen een mediterrane blikvanger. De nieuwste innovatie binnen de Classico collectie is de Pebbles collectie, die bestaat uit vijf kleuren geïnspireerd door kiezelstenen. 1003 Raindream biedt met de intens donkere kleur een scherp contrast met lichte keukenfronten, terwijl 1001 Riberlet de kalmte oproept van een zonovergoten rivierbedding.  

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist