Vloerenland

vloeren, vloeren en nog eens vloeren!

Vloerenland is een familiebedrijf in Noord-Brabant in de regio Eindhoven. Wij leveren en plaatsen al ruim 25 jaar kwaliteitsvloeren bij particulieren en bedrijven. Daarnaast werken wij samen met aannemers, vloerenbedrijven, woningbouwverenigingen, architecten, binnenhuisarchitecten en stylisten aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Woonmode speelt een steeds belangrijkere rol in ons bedrijf, maar kwaliteit staat altijd voorop!

Welke soorten vloeren

Wij hebben gekozen voor een specialisatie in:

  • Houten vloeren
  • PVC vloeren
  • Laminaat
  • Tapijttegels
  • Tapijt
  • Vinyl

Traprenovatie

We zijn niet alleen specialist in vloeren, we voeren ook traprenovaties uit. Wij leveren trapbekleding in alle soorten en maten, dus er is altijd een trap die bij jouw vloer past. Onze monteurs renoveren alle soorten trappen én kunnen ook trapverlichting en trapleuningen veilig plaatsen. Mogen we jouw vloer en je trap in één keer renoveren? Dan doen we dat tegen een extra scherpe prijs. 

Waarom Vloerenland

Er zijn hele goede reden om te kiezen voor Vloerenland. Als speciaalzaak in vloeren leveren en plaatsten wij enkel maatwerkvloeren. Wij plaatsen ambachtelijke kwaliteitsvloeren met de modernste materialen en legtechnieken en dat tegen betaalbare prijzen en met uitgebreide leggarantie. En omdat ons team plezier heeft in het werk, zal iedereen er alles aan doen om jouw verwachtingen keer op keer te overtreffen.

Vloerinspecties

Om de kwaliteit te waarborgen, schakelen wij bij renovatie- en nieuwbouwprojecten vaak externe adviseurs in om nieuwe en bestaande vloeren te inspecteren. Wij baseren de definitieve offerte op de aanbevelingen uit het inspectieverslag van deze externe adviseur.

Garantie op arbeid

Dankzij de vloerinspecties, de kwaliteit van onze producten en onze vakmensen geven wij graag 2 tot 5 jaar garantie op arbeid. Je koopt bij ons dus zonder risico. En als er toch iets mis gaat, lossen wij dat graag voor je op!

Alle vloeren onder één dak

Ons uitgebalanceerde assortiment met de modernste houten vloeren, pvc vloeren, laminaat, trappen, tapijttegels, tapijt en vinyl is in ons Experience Center XXL in Beek en Donk te bekijken. Onze specialisten staan daar klaar om je te helpen bij het kiezen van je nieuwe vloer. Ook de ‘doe-het-zelver’ helpen wij graag op weg en geven wij advies op maat.

De meeste vloeren zijn online te bestellen in de webshop. Alle bestellingen worden op de afgesproken tijd aan huis geleverd, maar afhalen kan ook.

Vloerenland.com

Beekerheide 28
5741 HC Beek en Donk
T. 0492- 319 015

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist