Moduleo

Lichte vloeren

Hoe groot of klein een kamer ook is, de kleur van de vloer heeft altijd een invloed op het gevoel van ruimte. Lichte vloeren kunnen een kamer echt verruimen. Met een lichtkleurige PVC vloer van Moduleo haal je rust en sereniteit in huis. Voor vlekken op de vloer hoef je niet bang te zijn want een PVC vloer is bestand tegen vlekken en is makkelijk te onderhouden.

Een lichtkleurige vloer vormt de ideale basis voor een interieur vol contrast. Een lichte vloer weerspiegelt luxe en past perfect bij andere materialen en kleurrijke designelementen in de kamer.

De PVC vloeren van Moduleo zijn stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en door de speciale technieken die worden toegepast zien de vloeren er hyperrealistisch uit. Ze worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloeren hebben haarscherpe details door de textuur van de toplaag. Door dit unieke “embosseringsproces” komt het kleinste details van elk hout- en steendesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

De vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming, kunnen tegen een stootje door een gepatenteerde coating die krassen tegengaat en PVC stoot water af zodat je hem ook in de badkamer en keuken kunt leggen. Bovendien is PVC  veerkrachtig en reduceert het loop- en doorgangsgeluid tot een absoluut minimum, dit betekent dat je een hele stille vloer in huis haalt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist