AXOR en Barber & Osgerby

Elegant minimalisme in de badkamer

AXOR presenteert een collectie kranen en douches ontworpen door internationaal gerenommeerd designerduo Edward Barber en Jay Osgerby. AXOR staat bekend om iconisch vormgegeven producten voor luxe badkamers waarvoor zij vaak samenwerken met internationaal befaamde designers. Voor de nieuwste collectie zijn vertrouwde ontwerpen onder de loep genomen en herzien tot ranke en minimalistische kranen en douches. Veel aandacht gaat naar functionaliteit met het oog op gemak en intuïtief gebruik. De collectie bestaat uit 31 verschillende ontwerpen die geïndividualiseerd kunnen worden in chroom, matzwart en een selectie van exclusieve AXOR FinishPlus-kleuren met PVD-oppervlakken.

Kenmerkend voor de AXOR One collectie in samenwerking met Barber & Osgerby, zijn de slanke silhouetten, gladde oppervlakken, zachte rondingen en vernieuwde bedieningstechniek. Waterbesparing en het simpel bedienen van de kranen zijn belangrijke aspecten bij de kranen uit de AXOR One collectie. De thermostaatkranen en AXOR One wastafelkraan hebben een ultiem slank silhouet en responsieve handvaten met een druksysteem. Hiermee kan de temperatuur met gemak en zeer nauwkeurig bedient worden en wordt er geen druppel water verspild. De brede selectie douches en douche-accessoires bevat hand- en hoofddouches die PowderRain- en Rain-waterstralen combineren. 

"Hoe daag je een bestaand design-archetype uit? Door de lat hoog te leggen op het gebied van techniek en creativiteit én door te denken vanuit de interactie van het product met de gebruiker. Elk ontwerp uit de collectie bevraagt de wijze waarop we met water omgaan door onder andere te kijken naar hoe we controle op dagelijks watergebruik kunnen uitoefenen. De AXOR One-collectie onderscheidt zich doordat wij onze 'design-thinking'-werkwijze samen mochten brengen met de uitmuntende technische uitwerking en productie van AXOR One", aldus ontwerpers van de collectie Edward Barber en Jay Osgerby over de collectie.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist