Tado

Slimme Thermostaat

Met het oog op de stijgende energiekosten schaffen meer mensen slimme thermostaten aan. Daarom biedt tado° een nieuw accessoire voor in huis aan, passend bij verschillende interieurstijlen

tado° kondigt aan dat de ‘Black Edition’ van zijn Slimme Thermostaat vanaf nu verkrijgbaar is in alle Europese landen. Met de zwarte variant van de Slimme Thermostaat biedt tado°, op verzoek van zijn gebruikers, een nieuwe kleur die past bij de huidige interieurstijlen en waarmee ze hun persoonlijke smaak kunnen benadrukken.

 

Terwijl klanten te maken hebben met stijgende energieprijzen, besparen klanten met een Slimme Thermostaat van tado° gemiddeld 22 procent [1] op hun jaarlijkse verwarmingskosten. Dankzij slimme app-functies zoals Geofencing, Open Raam Detectie, Slimme Schema’s en meer kunnen klanten hun gemiddelde gasrekening van €2.298 voor een gemiddeld Nederlands huishouden verlagen met €505 [2] wanneer ze tado°’s Slimme Thermostaat gebruiken. Met de huidige energiekosten betalen tado° Slimme Thermostaten zichzelf binnen 6 maanden terug.

Een samenwerking met de tado°-community 
Om meer mensen gebruik te laten maken van de slimme functies van de tado°-thermostaten en als nieuwe aanvulling op hun interieur werkte tado° samen met de community aan een oplossing. Na verschillende feedbackrondes was een donkere display een van de meest gevraagde functies.

Christian Deilmann, medeoprichter en CPO van tado°, zegt: “Veel gebruikers lieten weten tado° in diverse kamers van hun huis te willen gebruiken. Veel mensen uit de community vroegen om een donkerdere thermostaat. We hebben de juiste materialen en ontwerpkeuzes gevonden om dit op een elegante en verfijnde manier aan te bieden aan de community."

‘Dark Mode’
Voor een uniforme ervaring zorgde tado° ook voor de ‘Dark Mode’ in de tado°-app. tado°-gebruikers wilden graag de ‘Dark Mode’ om esthetische redenen, om de batterij van hun telefoon te sparen en om de temperatuur 's nachts in slecht verlichte omgevingen te kunnen controleren. Dankzij aangepast contrast en kleuren in de ‘Dark Mode’ is de tado°-app een aanvulling op de zwarte variant van de Slimme Thermostaat en andere tado°-producten. ‘Dark Mode’ kan geactiveerd worden in apparaatinstellingen op iOS en Android.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist