Vasco

Praktische badkamerradiator en nieuwe kleuren

Dat een klein stukje design een grote impact kan hebben, bewijst Vasco wederom met de nieuwe radiatoraccessoires. Ze delen de architecturale designvisie van het merk en verhogen direct het comfort en wellnessgevoel in de badkamer. Ook de nieuwe designradiator Aster HF-S, met een open zijde om een handdoek in te schuiven, en extra kleuren voor de kolomradiator Ritmo vullen het comfortverhaal verder in.

Multi+, dun tablet en zwevende handdoekbeugel

De radiatoraccessoires van Vasco kennen steeds meer succes door de combinatie van design en gebruiksgemak. Nieuwkomer Multi+ brengt alvast een elegant vervolg. Dankzij de onzichtbare bevestigingen lijkt dit accessoire te zweven. Het dunne tablet wordt volledig omsloten door de handdoekbeugel, die nu smaller is en ook zacht afgeronde hoeken kreeg.

 

Multi+ valt te combineren met nagenoeg elke verticale radiator van Vasco. Je bevestigt het accessoire aan de muur, links of rechts van de radiator en op de gewenste hoogte. Multi+ kan tegelijk dienstdoen als draagvlak voor je favoriete spullen en als handdoekbeugel. Ook met de drie standaardkleuren kan je alle kanten uit: White Fine Texture, Jet Black en Anthracite January.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloerverwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist