Intex zwembad

Het meest prijsvriendelijke zwembad

De laatste jaren is een zwembad in de tuin echt een must geworden tijdens de warme Nederlandse zomers. Weet je nog toen het kwik steeg boven de 40 graden? Juist ja, toen was een verkoelend zwembad meer dan welkom. Sta je niet te wachten op een peuterbadje maar ook niet op de rompslomp van het aanleggen van een ingegraven zwembad of heb je er gewoonweg de ruimte niet voor, dat begrijpen we. Dan kan een bovengronds zwembad een geschikt alternatief zijn - en niet te vergeten, het is betaalbaarder en sneller te installeren. Daarom stellen we bij deze het intex zwembad voor!

Soorten intex zwembaden

Opblaasbare zwembaden
Dit is een van de bekendste intex zwembaden: namelijk opblaasbare zwembaden. Grote voordelen is dat ze voordelig geprijsd zijn en in veel verschillende maten komen. Wellicht denk je al gauw aan het peuterbadje met lauwwarm water, maar niets is minder waar. Ook hier heb je verschillende formaten, met een bepaalde inhoud aan water. En het allergrootste voordeel is toch wel de snelheid waarmee dit zwembad wordt opgezet en weer wordt opgeruimd. Nadeel is dat de levensduur relatief kort is.

Opblaasbare jacuzzi's
Toe aan wat meer luxe of een home spa? Wist je dat je al vanaf €449 kunt bubbelen in jouw eigen achtertuin. Met slechts een druk op de knop geniet je van warm water terwijl je gemasseerd wordt door duizenden bubbels of krachtige jetstralen.

Metal frame zwembaden
Wil je wat meer kwaliteit en een stevig ontwerp voor jouw intex zwembad? We got you! De meest bekende zijn namelijk de metal frame zwembaden. Deze modellen zijn eenvoudig en snel opgezet maar bieden wel de stabiliteit dankzij het metalen frame. De wanden zijn gemaakt van een sterke 3-laagse Super Though liner.

Intex zwembad graphite panel
Wil je tussen een permanent zwembad en intex zwembad inzitten? Dan is dit een goede optie. Prijsklasse is aan de hogere kant, maar hierbij is het gevoel van een zwembad groter. Rondom het zwembad worden namelijk fraaie kunstof planken bevestigd. Door de kleur past dit beter in de tuin en het zwembad is beter beschermd tegen scherpe voorwerpen.

Uiteraard zijn er nog veel meer intex zwembad modellen, maar hierboven is slechts een greep uit het aanbod.

Bovengrondse zwembaden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Voordat je in een bovengronds intex zwembad investeert, dien je ervan van bewust te zijn dat alle bovengrondse zwembaden hun sterke punten en tekortkomingen hebben.

Opblaasbare en eenvoudig op te zetten zwembaden zijn het meest betaalbaar, maar ze hebben ook de kortste levensduur, en zijn over het algemeen niet goed bestand tegen de elementen na verloop van tijd. Met metaal verstevigde zwembaden van vinyl en volledig metalen zwembaden daarentegen maken veel meer kans tegen slijtage, het weer en de tijd. Bovendien kunnen zwembaden van metaal blijven staan en winterklaar worden gemaakt, zodat het niet nodig is een zware en onoverzichtelijke warboel van plastic en metaal in te pakken en op te bergen. Net als bij elk ander zwembad moeten bovengrondse opties worden schoongemaakt en onderhouden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist