Knikarmscherm Lux van Harol

Brengt design en comfort royaal samen

In de schaduw was het nog nooit zo luxueus vertoeven als vandaag. Met Lux bevestigt Harol opnieuw zijn talent voor trendsettende zonwering van de allerhoogste kwaliteit. Het nieuwe high-end knikarmscherm beschermt je veilig tijdens de zonnige uren en reikt nog lang daarna alle comfort aan. In stijl, want ook qua architecturale uitstraling verlegt Lux grenzen. Het geheim van Harol? Blijven investeren in duurzame innovatie.

De nieuwe zonweringcollecties van Harol zijn het resultaat van twee jaar doorgedreven ontwikkeling, onder het motto ‘Smarter. Simpler. Sustainable.’. Daarbij is knikarmscherm Lux zonder meer een blikvanger binnen het uitgebreide assortiment.

Strakke look
Met zijn strakke lijnen en vierkante kast (24 cm op 25 cm) heeft Lux een heel moderne uitstraling. Het zonnescherm laat zich vlot integreren in een minimalistische architectuur, en geeft tegelijk klassiekere woningen een eigentijds accent. De exclusieve ‘Invisibly Wired’-armen zien er strak uit: de staalkabels zijn niet langer zichtbaar en de sobere vormen van de knikarmen komen zo helemaal tot hun recht.

Bovendien creëert Lux, in zijn kubistische look, koelte van formaat: tot 28 m2 luxueuze schaduw op je terras, met een uitval tot 4 meter en een breedte tot wel 7 meter. Deze royale schaduwzone kan extra uitgebreid worden met een automatisch bedienbare volant (vario-volant) in de voorlijst, die kan zakken tot 2 meter. Ideaal om niet alleen de warmte maar ook het verblindende effect van een laagstaande zon te weren. Ook is Lux koppelbaar tot 12 meter, voor nog meer schaduw in eenzelfde strakke look.

Onbegrensd comfort
Deze high-end zonwering creëert niet alleen uv-bescherming en schaduw, maar geeft je terras ook alle gezelligheid en comfort. Voor maximaal genieten tot ’s avonds laat, kan je Lux uitrusten met dimbare ledverlichting – direct of indirect. Daarbij tekent de unieke combinatie indirecte verlichting in de voorlijst en kast voor nog meer sfeer op je terras. Ook verwarming onder het zonnescherm is perfect mogelijk om dat zalige buitengevoel zo lang mogelijk te rekken…

Veilige sensoren
Met de sensorgestuurde Lux laat Harol je écht zorgeloos genieten van het buitenleven. Als het te hard waait, gaat het zonnescherm automatisch dicht. Schijnt de zon, dan rolt het hoogtechnologische geweven acryldoek zich vanzelf uit. Bij licht regenweer kan je trouwens gerust onder het scherm blijven zitten, het water vloeit af via de geïntegreerde waterafvoer in de voorlijst. Laat het doek even drogen voor je het weer veilig in de kast laat rollen. In de kast is het sowieso beschermd tegen weer en wind, het hele jaar rond.

100% Belgisch maatwerk 
Om Lux helemaal op maat van je terras samen te stellen, gebruikt Harol de meest kwalitatieve materialen: van hoogwaardig roestvrij staal voor de bevestiging tot extrastevig aluminium voor de kast en voorlijst. Daarbij werkt Harol zo duurzaam mogelijk: het aluminium is 100% gerecycleerd materiaal, de poederlakkerij recupereert het water en voldoet aan de hoogste milieustandaarden. Binnenkort zal alle verbruikte energie op de site ook 100% groen zijn door de eigen windmolen.

Verder werden de nieuwe knikarmen van Lux ontwikkeld en getest op meer dan 25.000 cycli, wat overeenkomt met 25 jaar lang twee keer per dag openen en sluiten. Goed voor levenslang plezier, ook dat is duurzaamheid. Het nieuwe knikarmscherm voldoet aan de vereiste Europese normen voor windklasse 2, oftewel 5 op de schaal van Beaufort.

Rest je alleen nog om je favoriete kleur doek uit te kiezen. Opnieuw sloot Harol geen compromissen in kwaliteit met een ruime collectie hedendaagse uni acryldoeken. Ze bieden een maximum aan uv-bescherming én zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaar na jaar blijven stralen. Wil je na enkele jaren je terras een nieuwe look aanmeten, dan kan je perfect het doek vervangen in een andere kleur. Daarmee maakt Harol natuurlijk koelen stijlvoller en eenvoudiger dan ooit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zonwering?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist