traplift van thyssenkrupp

blijf mobiel in eigen woning

Veel mensen denken dat ze hun huis moeten verlaten als ze slecht ter been worden. Maar verhuizen is voor velen een grote stap. Uw huis is de plek waar de kinderen zijn opgegroeid, vrienden dichtbij wonen en waar de kleinkinderen komen logeren. Het is geen hoop bakstenen, maar een veilige plek met heel mooie herinneringen.

Toch komt er voor veel senioren een moment dat traplopen minder makkelijk gaat. In één keer naar boven lopen kost vaak veel pijn en moeite. Tegen beter weten in kiest men er dan maar voor om zittend de trap op en af te gaan; zo is de angst om te vallen kleiner en blijven toch alle verdiepingen in huis bereikbaar. Maar uw trap hoeft geen reden te zijn om een verhuizing te overwegen, door een goede traplift te kopen, maakt u uw hele huis weer toegankelijk. Zelfs de zolder!

Op maat gemaakt
Er is geen standaard trap, en er is dus ook geen standaard traplift. Een traplift van thyssenkrupp wordt voor iedereen op maat gemaakt. Een traplift is geen product dat u zomaar kiest uit een catalogus. Als u kiest voor thyssenkrupp, komen we eerst bij u thuis op bezoek. We bekijken uw trap en adviseren vrijblijvend welke traplift voor u de beste keuze is.

Zo maakt de thyssenkrupp Swing-traplift iedere verdieping weer bereikbaar en kan zelfs naar de zolder worden doorgetrokken. Het maakt niet uit of u een wenteltrap, een trap met een of meerdere bochten of met een heel smalle opgang heeft. De trap wordt met behulp van de HoloLens en onze HoloLinc-technologie tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten, waarna de gegevens naar de fabriek worden gezonden en de productie van de traplift direct in gang kan worden gezet. De Swing wordt op maat gemaakt en is voor iedere mogelijke trap een perfectie optie.

Houd de trap begaanbaar
Bij het kiezen voor een traplift moet u er vooral rekening mee houden waar de rail van de traplift wordt gemonteerd. Als de montage aan de buitenzijde van de trap plaatsvindt, staat de stoel in de weg naar boven en wordt uw trapleuning noodgedwongen verwijderd. De trap wordt vanaf dat moment gevaarlijk of zelfs onbegaanbaar voor anderen, zoals uw partner, mantelzorger, kinderen of kleinkinderen.

Thyssenkrupp monteert in iedere mogelijke situatie de rail van de traplift strak aan de binnenzijde van uw trap, ook als u een trap met twee bochten of een wenteltrap heeft. De treden blijven vrij en de leuning blijft op zijn plaats. Hierdoor neemt de traplift zo min mogelijk ruimte in beslag en kan iedereen er gebruik van blijven maken.

Veilig en gerust naar boven en beneden
Een traplift biedt u een veilige manier om boven en beneden te komen, en dat hoeft in geen enkel geval voor een spannende situatie te zorgen. Bij thyssenkrupp draait de stoel van de traplift mee met de trap. Dit betekent dat u tijdens de rit niet de diepte in kijkt, maar zijwaarts naar boven en beneden wordt gebracht. Uw blik is op de muur gericht. Na de rit draait de stoel boven aan de trap weg van het trapgat en kunt u veilig afstappen. U hoeft geen grote stap te maken, u bent al op de bovenverdieping aangekomen.

De stoelzitting van de Swing-traplift is voorzien van gebogen armleuningen die de gebruiker als het ware omsluiten, wat zorgt voor optimale veiligheid tijdens de rit. Daarnaast zijn er additionele opties zoals gordeldetectie, waardoor de traplift pas gaat bewegen als de veiligheidsgordel is vastgemaakt. De traplift stopt als er een obstakel op de trap staat en is voorzien van een nooddaalsysteem waardoor u altijd naar beneden kunt, ook als de stroom uitvalt. Ook kunt in geval van nood direct een vriend, kennis of familielid bellen via het noodoproepsysteem.

Advies is altijd vrijblijvend
In een vrijblijvend gesprek met een van de adviseurs van thyssenkrupp kunt u samen bekijken hoe de traplift er in uw huis uitziet. Uiteraard is dit bezoek kosteloos en volledig vrijblijvend. Een afspraak maakt u door gratis te bellen naar 0800 5003 of uw gegevens in te voeren op www.trapliften.nl. Op deze website kunt u ook onze uitgebreide brochure en een prijsindicatie opvragen. We horen graag van u!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist