Gemakkelijk de bovenste verdieping bereiken?

Denk aan een traplift

Het hebben van een traplift wordt steeds gebruikelijker, met name voor senioren. Dit omdat het voor hen vaak lastig is om zelfstandig naar boven te komen. Al moet een dergelijke voorziening natuurlijk wel betrouwbaar zijn.

Ook in 2019 hebben een groot deel van de woningen nog meerdere verdiepingen. In principe niets mis mee, maar wel voor mensen die slecht ter been zijn. Het is voor hen namelijk lastig om een trap te gebruiken. Ook andere lichamelijke condities verhinderen het soms om op de bovenste verdieping te komen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om nooit meer naar boven te gaan, maar dat is zonde van de ruimte die men daar heeft.

Gelukkig kan een traplift een uitkomst zijn. Deze is namelijk instaat om mensen moeiteloos naar boven te brengen. Al moet deze natuurlijk wel perfect werken. Er zijn gelukkig best wat betrouwbare trapliften te vinden, maar men moet hiervoor wel even goed zoeken.

Het voordeel van een traplift is dat het meestal niet zo prijzig is als een complete badkamerverbouwing. Veel mensen verplaatsen namelijk hun badkamer naar de beneden verdieping wanneer ze niet meer boven kunnen komen. Dit terwijl trapliften een makkelijkere oplossing zijn welke ook eens minder geld kost.

Wel is het zo dat veel mensen het idee om een traplift te installeren nog wat gek vinden. Alhoewel dit ergens wel is te begrijpen zou het beter zijn als men het alsnog doet. Dit omdat mindervalide mensen door middel van een traplift veel zelfstandiger kunnen worden.

De prijs van een traplift is afhankelijk van wat voor trap men heeft. Bij wenteltrappen zijn de kosten aanzienlijk lager dan bij een rechte trap. Gelukkig is het in veel gevallen mogelijk om een traplift gedeeltelijk te laten vergoeden.

Wanneer men niet zelfstandig naar een andere verdieping kan komen is het dus raadzaam om eens te informeren naar een traplift. Ook voor mindervalide mensen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist