Een traplift in huis

Veraangenaamt het leven

Er is een speciale term voor activiteiten en handelingen die we dagelijks uitvoeren: ‘ADL’ (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). Voor de meesten van ons zijn dit vanzelfsprekende zaken als koken, aankleden en ook traplopen. We worden steeds ouder en een van de gevolgen daar van is dat onze mobiliteit en zelfstandigheid afneemt. Gelukkig zijn er steeds meer ADL hulpmiddelen beschikbaar. Een traplift is een van deze middelen die het leven gemakkelijker maakt. Dit voorkomt dat met mensen moeten verhuizen met het verstrijken van de jaren.

Met een traplift kan je zonder inspanningen boven- en onderliggende verdiepingen bereiken. Een langs de trap gemonteerd railsysteem zorgt er voor dat een stoel met een motortje zich tussen de verdiepingen verplaatst. De
gebruiker kan rustig op de stoel gaan zitten en ontlast hierdoor knieën en heupen. Een traplift zorgt er voor dat ouderen veel langer zelfstandig en comfortabel in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Het monteren van trapliften is maatwerk. Geen trap is per slot van rekening het zelfde. Dit betekent dat iedere traplift uniek is. Wat voor type trap het ook is, de rail van de traplift wordt altijd strak aan de binnenzijde van de trap
gemonteerd. Hierdoor blijven de treden vrij en kan de leuning op zijn plaats blijven. Zo neemt de traplift zo min mogelijk ruimte in beslag en blijft de trap door iedereen te gebruiken. Een traplift is best een forse investering. Vandaar dat de overheid verschillende regelingen biedt die kunnen helpen bij de aanschaf. Het is verstandig vooraf goed te informeren bij de leverancier van de traplift. Deze kan je er alles over vertellen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zelfredzaam wonen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist