tafelarmaturen Taglio van Occhio

Markant, rechtlijnig en fascinerend flexibe

Markant, rechtlijnig en fascinerend flexibel: de nieuwe serie tafelarmaturen Taglio van Occhio combineert een heldere vormentaal met maximaal gebruiksgemak – en opent met vorm en functie een nieuw hoofdstuk in het ontwerp en de toepassing van tafelarmaturen. De ideeën van morgen in het beste licht.

Gereduceerd ontwerp voor het bureau
Taglio breidt de succesvolle serie Mito linear van Occhio uit. De lineaire kop van het armatuur overtuigt niet alleen door zijn heldere vormentaal – met zijn maximale mobiliteit staat Taglio ook voor absolute flexibiliteit bij het werken en lezen. De kop, die 360 ​​graden kan worden gedraaid, richt het licht precies daar waar het nodig is.

Taglio is verkrijgbaar in twee versies – Taglio tavolo en Taglio tavolo fix. Dankzij de verstelbaarheid van de arm kan Taglio tavolo naar wens worden gepositioneerd, als een sculptuur die voortdurend van vorm verandert. De edele materialen en kleuren maken van Taglio een designstatement.

Focus op het wezenlijke
Taglio is de ideale armatuur voor de ideeën van morgen in het beste licht. Eén gebaar is voldoende voor controle. Met een simpele handbeweging wordt het licht ingeschakeld, gedimd of traploos verdeeld tussen uplight en downlight. Ook de kleur van het licht kan met één beweging worden aangepast aan de situatie. Volledige concentratie met koel, stimulerend licht, een warme gloed in de avond, indirect licht om de ruimte te verlichten of, indien nodig, direct gericht licht. Optioneel kan Taglio worden aangestuurd via Occhio air.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist