Occhio Luna

De maan als inspiratie

Luna is een ware innovatie en de highlight van de Occhio-presentatie in de legendarische villa Necchi Campiglio en wordt op de Milan Design Week 2023 voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Op het eerste gezicht sensueel en mysterieus zoals de maan – pure schoonheid. Op het tweede gezicht een technisch meesterwerk. Deze magische lichtbron wordt mogelijk gemaakt door de Fireball, die in de glanzende glazen bol lijkt te zweven als een hemellichaam.

Voor de Milan Design Week 2023 presenteert Occhio in de legendarische Villa Necchi Campiglio een nieuwe en compleet unieke armaturenserie aan het wereldpubliek: met Luna is Occhio erin geslaagd om klassiek design met fascinerende materialen en innovatieve lichttechnologie in een allesomvattende serie van wand-, plafond-, tafel- en hangarmaturen te verenigen. Daarbij is elk armatuur op zichzelf een klein meesterwerk met een geheel eigen karakter.

Innovatie: Fireball-technologie – magisch lichteffect
In de serie Luna wordt voor het eerst gebruik gemaakt van de door Occhio gepatenteerde lichtbron ‘Fireball’: de ‘Fireball’ aan de binnenkant van de spiegelende glazen bol creëert een aangenaam zacht, niet-verblindend maar toch gericht licht. Daarbij ontstaat een bijna magisch effect. Als het licht wordt ingeschakeld, verschijnt ‘Fireball’ zoals een maan en lijkt deze te zweven.

Synthese: klassieke vormen, stijlvolle oppervlakken
Een schittering die van boven over het glas van de bol valt, geeft Luna een verfijnde glans en daarmee een bijzondere aanwezigheid in elk interieur. Afhankelijk van de variant is ze boven- of onderaan spiegelend en in drie formaten verkrijgbaar. De stijlvolle oppervlakken zijn verkrijgbaar in ‘dark chrome’ of ‘phantom’ en passen perfect bij de actuele trends in interieurdesign.

Zoals altijd stelt Occhio de mens en zijn levenskwaliteit centraal. Dus ook bij Luna is de typische ‘joy of use’ van Occhio gegarandeerd: met een eenvoudig gebaar of met de Occhio air-app kan het licht niet alleen geschakeld of gedimd worden, maar kan ook de kleurtemperatuur worden veranderd. Van atmosferisch warm tot prikkelend koel, de gebruiker kan heel verschillende lichtstemmingen creëren.

De serie Luna zal vanaf herfst 2023 in geselecteerde speciaal- en interieurzaken live te zien zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist