Nieuwe pagina

APLOMB

Elegant, licht en strak van vorm: wat de aandacht trekt bij Aplomb is het gevoel dat het onmogelijke mogelijk is gemaakt. Het ingetogen ontwerp van zijn vorm versterkt de rijke textuur van het speciale cement waarmee de lamp gemaakt is. APLOMB is nu ook beschikbaar in een nieuwe kleur: antraciet.

Foscarini breidt zijn succesvolle Aplomb collectie uit met een nieuwe kleur: antraciet grijs, een neutrale toon met een unieke uitstraling, een “niet-kleur”, die de specifieke charme van deze serie hanglampen benadrukt en verfijning en substantie combineert. Kenmerkend voor de Aplomb serie is de geconcentreerde lichtstraal die naar beneden wordt geprojecteerd. De collectie biedt een breed scala aan kleuropties, gecreëerd door kleurpigmenten rechtstreeks aan de cementmix toe te voegen.

De hoofdrolspeler is een speciaal cement, ontwikkeld om aangenaam te voelen bij aanraking. De samenstelling is een exclusieve vloeibare mix die in een mal wordt gegoten. APLOMB is een nieuwe compositie van contrasten: Foscarini heeft een hard, ruw en slechts licht buigzaam materiaal getransformeerd tot een lamp met een minimale dikte. Aplomb is geproduceerd middels een ambachtelijk proces, door samen te werken met Italiaanse experts in het verwerken van cement.

Als een verkenning van de expressieve mogelijkheden van dit cement, vertegenwoordigt APLOMB een ander intens voorbeeld van de innovatieve geest van Foscarini en de unieke benadering van het bedrijf: een collectie lampen met een reflector van cement, een ogenschijnlijk onwaarschijnlijk ontwerp, dat werkelijkheid wordt door de interactie van Foscarini, zijn ontwerpers en bekwame ambachtslieden, die van dit ruige materiaal een object van pure elegantie hebben gemaakt.

Een zeer succesvolle product familie met een brede range van niet te evenaren kleurrijke opties – verkregen door pigmenten direct aan het cementmengsel toe te voegen – is nu ook beschikbaar in antraciet grijs. Een verfijnde tint die verschilt van het cement grijs van de klassieke APLOMB, een model dat door de jaren heen buitengewone bekendheid heeft gekregen. Perfect voor tijdloze interieurs valt de antraciet grijze versie ook op door zijn aluminium hals tussen het cement van de kap en de kabel, in een bijpassende tint en niet meer in zwart of wit, zoals bij de andere kleuren in de catalogus.

APLOMB is een familie van lichtgewicht lampen, een model van extreme elegantie en formele eenvoud. Het is een zeer veelzijdige collectie dankzij de beschikbaarheid van verschillende maten en kleuren. Ieder huis of iedere project-setting kan worden gepersonaliseerd, waarbij direct licht kan worden gecreëerd op het onderliggende oppervlak. Door de beschikbaarheid van verschillende maten kun je een salontafel verlichten of bij toepassing in een rij, een werkblad of tafel. Ook leent deze serie zich perfect als compositie in verschillende hoogtes, door de verschillende maten en kleuren te combineren. Er zijn drie versies beschikbaar: APLOMB; APLOMB LARGE, die gebruik maakt van een ingebouwde LED-lichtbron die in het lichaam van de lamp is verzonken om een brede lichtstraal naar het onderliggende oppervlak te sturen en APLOMB MINI, de kleinste versie van de collectie, klaar om alleen of in combinatie met de andere modellen te worden toegepast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verlichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist