Van Esch kapstokken

50-jarig jubileum

van Esch bestaat 50 jaar. Als kapstokkenspecialist vier je dat natuurlijk met een nieuwe kapstok. En wat voor één! Kapstok HJW is een ode aan van Esch oprichter Hendricus Johannes Wilhelmus van Esch (1928 – 2020), ook wel HJW genoemd. De elegante driepoot van ontwerpduo GECKELER MICHELS ademt de historie en vakmanschap van het familiebedrijf. De drie poten van gepoedercoat staal staan voor de drie generaties van Esch.

"50 jaar van Esch is een enorme mijlpaal die we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", vertelt directeur Simon van Esch. "Mijn vader HJW was van huis uit edelsmid en begon van Esch als metaalbewerkingsbedrijf. Daarna namen mijn broer Ad en ik van Esch over en zijn we uitgegroeid tot kapstokkenspecialist. Inmiddels zijn ook onze kinderen werkzaam in het bedrijf. Kapstok HJW is een ode aan mijn vader. Zijn oog voor detail en passie voor vakmanschap leven voort in van Esch."

Historisch kruispunt
Kapstok HJW ademt de historie en vakmanschap van het familiebedrijf. Het ‘kruispunt’ waar de drie stalen poten met een subtiele buiging naadloos samenkomen doet recht aan de passie voor ambacht en oog voor detail van oprichter HJW. Op elke poot vind je aan de binnenkant één van zijn initialen terug. Ook hebben ze een handige inkeping aan de bovenkant waardoor er twee haken ontstaan om jassen aan op te hangen. Hang jassen direct op of combineer HJW met van Esch kleerhangers als Tubulus en Grip.

Duurzaam design
Van het onverwoestbare ontwerp tot de lokale productie en de efficiënte verpakking: met HJW haal je duurzaam design in huis. De kapstok blinkt uit in eenvoud. Geen poespas, maar terug naar de essentie van design met spaarzaam materiaalgebruik als uitgangspunt. Het resultaat is een tijdloos en bijna onverwoestbaar product. HJW wordt gemaakt in de van Esch fabriek in Goirle en daarna plat verpakt vervoerd.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist