Onderscheid je van de massa

met mooie design meubelen

Wanneer je bij de gemiddelde woonkamer naar binnen kijkt zie je vaak dezelfde meubelen. Dat is niet zo vreemd. Veel mensen kopen hun meubels bij grote woonketens met scherpe prijzen. Als jij wat anders wilt dan moet je net wat verder zoeken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar designer eetkamerstoelen die perfect passen bij jouw woonstijl? Dan kun je online je hart ophalen. Er zijn talloze mogelijkheden om mooie meubels te kopen die je niet overal ziet omdat ze verre van doorsnee zijn.

De meubeltrends van dit moment

Bekende merken zoals Bocx interiors houden zich bezig met het volgen van trends. Bepaalde kleuren en ontwerpen zijn op een bepaald moment meer in trek dan andere. Daar wordt op ingespeeld. Nu is het wel zo dat maar weinig mensen jaarlijks hun meubels wisselen omdat de mode anders is. Het is natuurlijk iets anders dan met kleding. Maar je kunt mooie fauteuils wel anders ‘aankleden’, door te werken met kussens, plaids of grand foulards. Hiermee geef je je bank als je wilt in een minuut een andere kleur. Ook kun je het interieur aanpassen met nieuwe accessoires. Een nieuwe lamp of bijzettafeltje geeft een heel ander effect.

Duurzaam omgaan met meubels

Duurzaamheid is ook van toepassing op meubilair. Het is moeilijk uit te leggen als je je meubels na 1 of 2 jaar weer afdankt en naar de milieustraat brengt. Wil je toch wat nieuws, dan kun je proberen de oude meubels te verkopen of weg te geven. Soms kun je ze kwijt bij een kringloopwinkel. Wil je je eetkamer inrichten en is je eettafel nog in goede staat dan kun je daar vast nog wel iemand blij mee maken. Datzelfde geldt voor de eetkamerstoelen. Er zijn ook mensen die oude meubels opknappen en ze vervolgens doorverkopen of ze zelf gebruiken. Weggooien is alleen aan de orde als het gaat om spullen die echt aan het eind van hun levensduur zijn.

Welke kleuren worden vaak gekozen?

Het is geen verrassing dat grijs en beige kleuren zijn die vaak worden gekozen voor de inrichting van een woonkamer. Het is zelfs aangetoond dat je een huis dat met deze kleuren is ingericht sneller verkoopt dan wanneer je voor uitgesproken kleuren kiest. Een woning waar de muren rood en oranje zijn geschilderd of waar meubels in harde kleuren het interieur bepalen schrikken kopers vaak af. Terwijl die meubels natuurlijk niet bij het huis horen, die koop je er dus niet bij. En de muren moeten vaak hoe dan ook worden gesaust, ook als er RAL 9010 op zit. Als de vorige bewoners hun foto’s, lampjes en spiegels van de muren halen zie je vrijwel altijd kleurverschil. Maar feit is dat de inrichting wel degelijk een rol speelt. Dit hoeft je er natuurlijk niet van te weerhouden om je hart te volgen en meubels te kiezen die jou aanspreken. Als je iets kiest waar je de komende pakweg 5 tot 10 jaar tevreden mee bent, dan heb je het goed gedaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist