Meubilair in een klein huis

creatief met je meubels

Als je een klein huis hebt, moet je creatief zijn met je meubels. Een paar meubels zijn voldoende om uw huis zowel groter als comfortabeler te maken. Kies om te beginnen een bank die deelbaar is, zodat deze in twee delen kan worden opgesplitst voor verschillende functies. Dit is vooral handig voor gezinnen die een aparte ruimte willen om tv te kijken of videogames te spelen, apart van waar alle anderen slapen. Voeg vervolgens enkele fauteuils toe rond de omtrek van de kamer, zodat mensen bij elkaar kunnen zitten terwijl ze praten. Ze moeten zo worden gerangschikt dat ze een asymmetrische cirkel vormen in plaats van perfect evenwijdig aan elkaar te zijn.

Boekenkast

Een boekenkast is een van de meest veelzijdige meubelstukken die je kunt hebben. Het kan worden gebruikt om boeken in je woonkamer te bewaren, foto's en snuisterijen in je slaapkamer, of zelfs als bijzettafeltje in een studeerkamer. Een boekenkast kan gemaakt worden van verschillende materialen zoals hout, metaal of glas. Het kan ook vrijstaand of aan de muur worden gemonteerd. Omdat het voldoende opbergruimte heeft voor allerlei dingen, zal het niet moeilijk zijn om een ​​specifieke stijl te vinden die bij je behoeften past. Van hoge en smalle planken met delicate details tot eenvoudige rechthoekige dozen zonder enige franje, de opties zijn eindeloos als het gaat om het selecteren van de juiste vorm en maat voor de behoeften van je huis.

Vitrinekast

Een vitrinekast is een geweldige manier om te pronken met je collecties. Als je veel verzamelobjecten, boeken of andere items hebt die niet in de rest van je huis passen, zijn vitrinekasten een goede manier om ze de aandacht te geven. Vitrinekasten kunnen worden gebruikt voor het weergeven van alles, van verzamelobjecten tot boeken, speelgoed en snuisterijen. Vitrinekasten zijn ook geweldige opbergoplossingen voor kleine huizen, omdat ze extra planken of kasten bieden waarin items netjes en efficiënt kunnen worden opgeborgen. Naast functioneel, voegen vitrinekasten ook stijl en esthetiek toe aan elke ruimte waarin ze worden geplaatst. Dit maakt ze een aantrekkelijk meubelstuk voor kleine huizen.

Murphy bed

Het Murphy bed is een ruimtebesparende oplossing die gebruikt kan worden in kleine woningen. Dit komt omdat het overdag in de muur kan worden geklapt en 's nachts weer omhoog kan worden geschoven om ruimte te maken om op je matras te slapen. Ze zijn er in alle soorten en maten, van twin size tot full, queen, king of zelfs California king. Je kunt ze vinden met hoofdeinde of voeteneinde, afhankelijk van je voorkeur. Sommige hebben zelfs ingebouwde opberglades eronder voor extra ruimte indien nodig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist