Meubeltrends voor de woonkamer

Najaar 2022

Nu de zomer echt voorbij lijkt te zijn en de eerste bladeren beginnen te vallen, wordt het tijd om onze aandacht naar binnen te verleggen. De barbecue kan de schuur in, we maaien voor de laatste keer ons gazon en loungekussens verdwijnen richting de zolder. Binnen kan het echter net zo gezellig zijn! Wat is er nou comfortabeler dan behaaglijk binnen zitten terwijl de regen tegen de ramen klettert? We hebben een aantal leuke trends voor je verzameld om er voor te zorgen dat jouw woonkamer nog gezelliger wordt deze herfst.

Kleuren bepalen de sfeer
Je kan je woonkamer heel eenvoudig een andere sfeer geven door te spelen met kleuren. Ze zijn van grote invloed op je mindset en heel erg sfeerbepalend. Dit kan rigoureus door je muren een andere tint te geven, maar ook wat subtieler door gekleurde accessoires als kussens of kaarsen te gebruiken. Kleuren zijn erg trendgevoelig. Ieder seizoen kent zijn eigen tinten die op dat moment 'hot and happening' zijn. Het komend najaar zien we veel rustige aardetinten als olijfgroen en lichtblauw. Deze rustgevende natuurtinten geven een basis waar je alle kanten mee op kan en bieden ruimte om te combineren met knallende kleuren als paars en geel. Met de juiste kleurkeuze ontstaat een woonomgeving waar jij je helemaal in kan ontspannen.

Vintage
Vintage is helemaal in! De kringloopwinkels schieten als paddestoelen uit de grond. Dat is een mooi gegeven, want ook duurzaamheid is een actueel thema. Ga eens snuffelen en tik een opvallend item op de kop om op een prominente plek in je woonkamer te plaatsen. Dit kan van alles zijn. Een grote en opvallende vaas, een retro lamp vol tierlantijnen, een oude koffietafel of kussens met kleiuren die terug doen denken aan 50 jaar geleden. Door retro servies of koffiemokken te gebruiken, ontstaat er al snel een nostalgisch sfeertje. Niet alleen in kringloopwinkels vind je vintage woonitems. Veel van deze hippe accessoires vind je op de website van Join. Ook veel hedendaagse designers grijpen in hun ontwerpen terug op vormen en kleuren die je zag in de jaren '60, '70 en '80. Je zou dus kunnen zeggen dat vinitage hipper is dan ooit!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist